12.10.2009

FlorMar Dörtlu Far ve Onla Yaptığım Yeşil Göz Makyajım

flormar dörtlü far renkleri makyaj kozmetik yeşil göz makyajı

FlorMar ürünlerini denemeye başladım. Şansıma paketimden yeni tekli ve dörtlü farları çıktı. Dörtlü farı görünce şok oldum, fiyatına göre boyutu gerçekten kocaman ve internet sitesinde sadece 8 liraya satılıyor!

Farların sürümü yağ gibi, gerçekten yumuşacık sürülüyorlar ve fırçaya alırken toz toz olmuyorlar. Gerçekten beğendim. Aşağıda paletteki renklerin bazsız swatch’larını görebilirsiniz. Bu dörtlünün FlorMar numarası 403.

flormar dörtlü far renkleri makyaj kozmetik yeşil göz makyajı


Resimdeki makyajı far olarak sadece bu far paletini kullanarak yaptım. Göz altı kapatıcısı olarak Lancome Effacernes, far bazı olarak MAC Painterly kullandım. Farı fırçaya aldıktan sonra fırçamı MAC Fix+ ile ıslattım, Fix’iniz yoksa sadece bir damla su ile de ıslatabilirsiniz, bu renklerin ışıl ışıl görünmesini sağlıyor.

flormar dörtlü far renkleri makyaj kozmetik yeşil göz makyajı


Makyaj biraz aceleye gelmesine rağmen bütün akşam çıkmadan gözümde durdu. Tabi bunda baz ve Fix+ kullanmamın etkisi de vardır muhtemelen.


Sonuç:

Renkler çok güzel ve sürümü kolay. Ekonomik far arayanlar bu renklere bakabilir. Internet sitesi üzerinden şuradan satın alabilirsiniz.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

selam,

bugün bende yeşil daha doğrusu koyu yeşil (haki) makyaj yaptım ama seninki gibi profosyonel değil. aynı renk yeşil kaleminmi var yoksa farlamı alt kirpik dibini boyadın?
süper olmuş öpüldün ırazcım
yıldız

admin dedi ki...

yıldızcım napıyorsun?
emanetin bugün yola çıkıyor ;)

canım önce siyah kalem geçtim kirpik dibime, onu biraz dağıtmak için fırçaya göz kapağıma sürdüğüm yeşil fardan alıp, farlı dağıtma fırçasıyla kalemi dağıttım ;)

karışık anlattım ama tam olarak böyle bir yöntem uyguladım ;)

a. gizem dedi ki...

çok güzel olmuşşş bayılırım yeşil makyaja.. keşke resimleri biraz daha büyük ve yazısız görebilme sansım olsaydı ama yine de bayıldımmm :)

Unknown dedi ki...

Irazcıgım ellerine saglık bitanem..
bu fara onceden fix+ ile ıslattıgın fırca surunce yapısında bir sertlik oldu mu?

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım serçe parmağındaki, yeşilin en sevdiğim tonudur.. yağ yeşili sanırım değil mi :)
sevgilerrrr kocaman

Adsız dedi ki...

iyiyim ırazcım ne yapayım , bugün süslendim püslendim:) kendi çapımda :) ama senin makyajı gördüm özendim valla ama şu üşengeç popomu kaldırıpda deneme bile yapmıyorum
dün bütün gün uyudum kalktım uyudum kalktım:) gün geçtikçe daha tembel oluyorum.
emanetim bugün yola çıkıyorsa engeç çarşamba bende olur öylemi :) yuppi :) çok saol canımcım.
tekrar öpüyorum.
sevgiler
yıldız

Polsera dedi ki...

405 i git al diyorsun yani :D buldum sonunda numarasını oh be :)
Bende makyaj yapmak istiyorum... Bende böyle güzel makyaj yapabilmek istiyorum. Farlarımı boşa harcamamış olmak istiyorum. Yemin ederim farların canına tak edip dile gelip de "yazık ediyorsun bizeee" diye isyan çıkarmalarından korkuyorum :(

papatyaninguncesi dedi ki...

bunun rengi çok güzelmiş kesinlikle alıcam.ayrıca makyaj süper olmuş

Adsız dedi ki...

Ya Irazım, göz fotoların öyle karanlık ki anlaşılmıyo dooru dürüst. Daha büyük ve yazısını biraz ata kaydırarak ve illa ki daha aydınlık çekmeyi denesen de bize acısan olmaz mı? :)
Ellerine sağlık bir de...

admin dedi ki...

gizem, bu seferlik böyle ;)

hk'cım sertlik falan olmadı çok rahat sürdüm ama ucu hafif açılı far fırçası kullandım.

eda'cım ben de çok severim yağ yeşili :)

polsera'cım bu 403 numara, bende gördükten sonra burdan 3 arkadaş daha aldı. yaparsın yaparsın, biraz el alışkanlığı ve pratik gerekiyor sadece.

papatyanınguncesi, çok teşekkürler canım..

kozmo'cum, sen haftalardır blog neden şifreliydi önce onu bir söyle? :)

fotolar aslında karanlık değil ışıkta çektim ama küçülünce böyle olmuştur. yazılar bilerek göz üstünde, oyuyolar gözlerimi sağda solda yayınlıyolar gına geldi walla.

Aphraell dedi ki...

Baz ve fix kullanmayınca da baya uzun süre dayanıyor Flor mar'ın farları ben de çok severek kullanıyorum. Makyajın da süper olmuş Iraz'cım, eline sağlık :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.