28.10.2009

INGLOT Face And Body Illustrator 61 {Işıltılı Aydınlatıcı}

inglot face and body illuminator 61
INGLOT haftamızda benim tanıcağım ürün başlıkta da okuduğunuz gibi; Inglot Face And Body Illustrator 61.

Irazcım bu ürünün bana ilginç geleceğini düşünerek yollayacağını söylediği zaman açıkçası itiraf etmem gerekirse illuminator-aydınlatıcılar- konusunda oldukça çekimserdim. Neden? Çünkü aydınlatıcılar bol sedef (?) içeren ürünlerdir, günlük makyaja kullanamam ön yargıları beynimde gidip geliyordu.

Şimdi sırf INGLOT bize ürün gönderdi diye pohpohladığımı sanmayın ama aşağıdaki swatchtan sonra;

inglot face and body illuminator 61

benim fikrim tamamen değişip "ohooo ben bunu gece gündüz sürerim." oldu. Hele hele benim için bu güneşi az aylarda* gerçekten de vazgeçilmez olacak hissediyorum. Resimde gördüğünüz gibi elimin yarısında hiç bir şey yok diğer yarısı ise aydınlatıcı sürülmüş halde. İşin bana göre en önemli kısmı ise INGLOT Illustrator'lu taraf gözümü hiç bir şekilde rahatsız etmedi. Ben alabildiğine patavatsız bir insanım olmadıysa olmadı derim yani :D

inglot face and body illuminator 61


Dağıtmadığım zamandaki sedefli dokuyu görebilirsiniz. Yine resimde de görebileceğiniz üzere ürün oldukça akışkan. Swatchları aldıktan sonra bulaşık yıkadım ve şu an elimde hala sedefler duruyor ve beyaz renk yerini biraz daha doğal bir hale bırakmış durumda. Buradan şunu söyleyebilirim ki kalıcı. Gerçi bu dokudaki ürünlerde kalıcılık sorunu yaşanır mı emin değilim ama yaşanıyorsa kalıcı.

Tek başına yada fondotenimle karıştırıp kullanabileceğim güzel bir ürün. Benden artı aldı.

Ürün ambalajının pompalı halde olması ise bir başka artı benim için çünkü hem steril bir kullanım sağlıyor -gerçi kullandıktan sonra ağzını silmenizi tavsiye ederim- hem de kullanımı daha da ekonomikleştiriyor. Pompa dozuna eliniz alıştığınızda ambalajdan fazla miktarda ürün çıkartmaya mani olup gereksiz tüketime önlem alıyor. Yine ambalajdan devam etmem gerekirse şişesi gayet güzel bir plastikten. Sağlam. Kolay kolay kırılacağını düşünmüyorum. At çantaya çık dağılmaz kırılmaz diyebilirim ama kapak için aynı yorumları yapamayacağım. Kapak çatlamaya oldukça müsait.

Gramaj? 15 mililitre
Ömür? 9 ay

Elimdeki ürün bitince alır mıyım? Alırım tabii neden almayayım.

* Bu ürün tabiiki de yaz güneşi altında da kullanılıyor haliyle fakat ben şahsi fikrim olarak yazın ışıl ışıl parlamanın kışın parlayabilmekten çok daha kolay olduğu düşüncesindeyim. Kışın ışıltılı bir cildin beni daha zinde göstereceğini düşünüyorum.

6 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Ben sıkıştırılmış pudra tipi aydınlatıcılarda daha iyi kontrol sağlıyorum, tercihim de o yönde oluyor hep.

admin dedi ki...

ben bu tarz likit ürünleri tek başına dekolte bölgesinde, fondötene ve renkli nemlendiriciye karıştırarak da kışın kullanmayı seviyorum ;)

eline sağlık pelin'cim süper yazı olmuş :)

Archilemi dedi ki...

Peki bu sıralar inglotta ne gibi kampanyalar var.Daha doğrusu herhangi bir kampanyası var mı?Sizin bir fikriniz olur die düşündüm.

admin dedi ki...

archilemi, aslında baya birşey var, AMC lip glosslar45'ten 29'a düşmüş, ojelerin bazılarında kampanya vardı, custom far paletleri 15 far 66 lira gibi bir rakam söylemişlerdi tam hatırlamıyorum, bunun yanısıra fırça yanında far alırsanız %30 indirim yapıyorlar..

Unknown dedi ki...

bende de bronz rengi var :)

Archilemi dedi ki...

Çok Teşekkürler

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.