11.10.2009

FlorMar Haftası :)

Herkese iyi haftasonları!

FlorMar imajını yenilemeden önce birkaç ürün denemiştim ama sonuçlarında kararsızdım.

Daha sonra, iş yerimdeki arkadaşlarım Flormar'ın yeni tekli farlarından almışlardı çok ucuza, onları denedik. Bazılarının dokuları ve renkleri çok hoşuma gitti, gerçekten!. Arkadaşım tanesini parfümerinin promosyonuyla 4 liraya aldığını söylemişti. 4 lira!! Internet sitelerinden baktım şu an fiyatı 5,58 ve bu tekli farlar gerçekten çok güzel. Şuradan ışınlanabilirsiniz.

Açıkçası FlorMar'ın yenilediği ürünlerini merak ediyordum taa ki.. Taa ki FlorMar, Makyaj Çantam'a yeni ürünlerini deneme imkânı tanıyana kadar. :D

Buyrun Yeni FlorMar'larım:

flormar makyaj ürünleri ucuza makyaj

Bu sebeple bu haftayı FlorMar yazılarıyla doldurup, ürünlerin herbirini tek tek test edeceğimi bildiririm.

Değerlendirmelerimle karşınızda olacağım, beni bekleyin anacım!

Şimdi pazı dolması yapmaya gidiyorum, kocam açlıktan uyuyakaldı :) Öpüldünüz!

7 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba ıraz ben demet şu 2 haftadır yeni yeni takip ediyorum bloğunu ve öncelikle seni kutluyorum güzel iş çıkarmışsın:) bugün sayfayı açar açmaz yeni flormar ürünlerini gördüm tabi uygun fiyatlarıda duyunca senden duramadım hemen alışveriş yaptım flormardan.. 3 tane tekli far.eyeliner ve yeni X5 maskara sipariş verdim:) makyaj çantası hediye üstelik kargo ücretsiz çok saol tekrar paylaşımın için.. görüşmek üzeree

Hacer Sayıner dedi ki...

oy oyy Iraz'cım artık bir sürü ortak ürünümüz varr

aynı fardan, lipglosstan ve muhtemelen rujdan bana da yolladılar. güle güle kullan hepsini vee afiyet olsun = )

Polsera dedi ki...

Flormar farları merak ediyordum açıkçası hatta bugün watsonsda pek bir döndüm durdum etrafında ama bugün yeterince alışveriş yaptım :S cuk oturdu bu yazı dizisi sanırım bana :P yeşil mor turkuaz kahverengi olan 4 lü bir paleti var... ben onu pek bir sevdim :P ama bakışıyoruz sadece.
yazıları dört gözle bekliyoruuum! :P
-Swatch göndereyim mi ister misin:P-

admin dedi ki...

Demet hoşgeldin, güzel sözlerin için çok teşekkürler. tekli farlardan bence çok memnun kalacaksın kalıcılar, renkleri çok güzel ve en önemlisi sürerken toz toz olmuyorlar ama eyeliner ve mascara denemedim deneyince yorumlarını bizle paylaş:)

hacer'cim, rujun rengi çok ilginç kullanabiliyor musun? ben simsiyah giyinip öyle sürmeyi düşünüyorum :)

Polsera'cım tekli farları çok güzel yeni çıkanlar.. ne aldın sen bugün?

isterim tabi swatch:)

merve dedi ki...

siz muhtemelen bir hafta deneyip yorumlayacaksınız ama ben ufak br ilçede kaybettiğim makyaj çantam ve oradaki tek parfümeri-kırtasiye kırması dükkanın sadece cecile ve flormar satması sonucu tanıştığım bu markaya bir ay boyunca mecbur kaldım.
izninizle izlenimlerim;

kesinlikle renginin güzelliğine ve fiyatına aldanıp ruj almayın. tabii çantanızda eriyip ketçaba dönmesini istemiyorsanız. nasıl birşey anlamıyorum ama çantaya attığım her flormar ruj eridi ve buzdolabı da toparlayamadı.çöp.daha sonra sorduğum kişilerde aynı sorunu yaşadıklarını söylediler.

simli glosslarının kendisi çıkıyor sorun yok ama siminden kurtulun kurtulabilirseniz. ruj ve türevlerinde en nefret ettiğim şey.

pembe siyah bir rimeli var aldığım ilk gün bile fırçaya rimel gelmiyordu boş boş fırça sürdüm kirpiklerime.

allahım o stick kapatıcısı duvara sürsen oranın kusurlarını bile kapatır. öyle badana.

hadi bukadar kötüledim iyi olanları da belirteyim, herkesin bildiği gibi ojeleri fiyatına göre uygun güzel, bir de kalem eyeliner'ı var bir senedir kurumadı çok başarılı. ama diğer ürünler ve özellikle rujları asla önermiyorum.
ps:ben marka yenilendikten sonra kullandım bu ürünleri kesinlikle eski,tarihi geçmiş ya da bozuk değillerdi.

sevgiler

Hacer Sayıner dedi ki...

Irazcım sana hangi ruj geldi ? Cırt pembe bendeki = ))

Kullanmaya henüz cesaret edemedim, 1 kez bloga fotoğraf eklemek için sürdüm o kadar...

Aslı dedi ki...

Bir flormar sever olarak çok sevindim bu işe:) Bir rujunu almıştım pek hoşuma gitmeyince başkasına verdim. İki taraflı olan rimelini de sevmemiştim. Ama ojeleri, farları, göz kalemleri en çok da eyelinerını çok seviyorum. Hiçbir eyelinerı flormarınki kadar kolay süremedim ve görünüşünü sevemedim. Yeşil simli eyelinerını da seviyorum, yaz için çok güzel bence. Yine de seven kullanır sevmeyen kullanmaz :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.