29.03.2011

NARS & Federico Gregorini

DSCF9795

Geçtiğimiz hafta NARS Bağdat Caddesi mağazasında çok keyifli bir etkinliğe katıldık. NARS uluslararası makyaj artistlerinden Federico Gregorini bize NARS'ın bahar makyaj koleksiyonunu tanıttı ve bize uygulamada bulundu. Öncelikle bu etkinlik sayesinde tanıdığım Federico'ya ba-yıl-dım! İngiliz aksanı ile konuşan bir Italyan düşünün ve o bir makyaj sanatçısı olsun, o kadar doğal ve rahat bir MUA ki iki dakikada yaptığı makyajlara dibimiz düştü!


Bu vesile ile NARS Bağdat Caddesi mağazasını gezmiş de oldum, tertemiz bir mağaza, son derece ilgili çalışanlara sahip ve inanılmaz keyifli.



25032011338

Aşağıda Federico'nun sanatçı elleriyle NARS primerlenen Karamel Hanım'ı ve karede görünmeyen bebişini:) görüyorsunuz..



DSCF9825

NARS'ın yeni çıkardığı Velvet Gloss Pencil'lara dibim düştü hemen Baroque isimli rengi satın aldım. Dudaklarınız kuru ama rujdan vazgeçemeyenlerden misiniz? Bu ürünler tam size göre, hem nemlendiriyor hem parlatıyor hem de yapış yapış değil daha ne olsun! Bütün renklerinden almayı düşünüyorum desem..



DSCF9818

NARS Orgasm'la piyasaya hızlı giriş yapan NARS Illuminator ailesini de yakından inceledik, gerçekten inanılmaz kullanışlı ürünler. Hele hele Coppagabana tenimde öyle güzel durdu ki güneş ışığında bayıldık, bence bunlardan mutlaka alınması gerekenlerden birisi o.



DSCF9808

İşte bahar makyaj koleksiyonu. Koleksiyonda uzun zamandır ilk kez üçlü göz farı seti de bulunuyor. En alttaki resimlerde swatchlarını bulabilirsiniz. Günlük kullanım için çok çok uygun. Yine koleksiyonda iki adet multiple stick, gloss pencillar, rujlar ve kalem farlar var hepsi birbirinden güzel.



DSCF9803

DSCF9794

CALANQUE: Üçlü göz farı doğal tonlarda.

BATEAU IVRE: Renk geçişi ve derin bakışlar için.

NOUVEAU MONDE: Leylak ve zeytin tonlarında.

CELEBRATE: Limon yeşili kalem göz farı.

HOLLYWOODLAND: Altın rengi kalem göz farı.

NANA: Siyah üzüm renginde parlatıcı.

SUPER O: Meşhur allığın glossu.

ANGELIKA: Yine NARS’ın meşhur allığının glossu.

TZIGANE: Şeffaf ve pembe bir etki bırakan ruj.

NARS Illuminator: COPACABANA, SUPER O ve LAGUNA renkleri karşımızda.

~


Bunlar da MC'nin mağazada kendisini kaybedip rujlara verdiği anlardan.. Federico'nun anlattıklarına göre rujlar ve dudak ürünleri NARS için olmazsa olmazmış çünkü NARS markası ilk kez dudak ürünleri ile oluşmuş.



25032011336

Benim uygulamamda Portofino Multiple ile Copacabana Illuminator sürüldü ve yanaklarımda keskin bir hat oluşturuldu. Yine Portofino Multiple’ı ruj olarak Frivoluous Velvet LG Pencil ile dudaklarıma uygulandı. Çok basit ve doğal bir makyaj oldu.



Bize yaşattıkları bu çok keyifli gün ve profesyonel yaklaşımları için de NARS Türkiye'ye kocaman bir teşekkür sunuyoruz, bize yapılan uygulamalarda kullanılan ürünleri bile face chart'a tek tek işlediler ben böyle dikkatli ve özenli bir yaklaşıma inanamadım, çok teşekkürler NARS Türkiye, yine görüşmek üzere!


Çok fazla fotoğraf çektiğim için galeri olarak ekledim. Aşağıdaki 2011 koleksiyonundaki ürünlerin swatchlarına ve NARS mağazası resimlerine ulaşabilirsiniz. Sorularınız olursa lütfen yazın, vaktim oldukça cevaplayacağım.




5 yorum:

suna dedi ki...

bu velvet glosslardan alsancakdaki sephoraya gelmişmidir acaba bir bilginiz var mı?benimde dikkatimi çekti bu ürün renkleri çok güzel.bu arada sende güle güle kullan ;)

Makyaj Cantam dedi ki...

valla arayıp sormak lazım ben de birkac renk daha alsam super olacak cok gzeller cunku. cok tesekkurler:)

Selcen dedi ki...

İzmir bloggerı değilsin artık, sürekli İstanbul'dasın :) Yoo hayır kıskanmadım. hehe

Makyaj Cantam dedi ki...

eheh bi haftaligina gitmistim geri dondum canim :D

Adsız dedi ki...

fredericone tatlıymış
yirimmm

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.