22.10.2009

Golden Rose 212 Ruj vs. She L27 Ruj

golden rose 212 she L27 ruj

Iraz'cım burada "Böyle bir rengi kullanabilir misiniz?" diye sormuştu.
Ben de "eveeet ben kullanırım" yazmıştım :P Sevgili Elif'in alışverişindeki She ruju görünce Iraz'ı da pembe renge alıştırmak için -aramızda kalsın pembeyi pek sevmiyor- bende elimdeki en cart 2 pembe rujun karşılaştırmasını paylaşmak istedim.
Iraz'ım scrap'daki yoğun pembeler için özür dilerim canım :)

Hava değişimleri nedeniyle güneş artık kendini pek gösteremediğinden dolayı gün ışığındaki çekimler işimi oldukça zorlaştırıyor açıkçası.

1 numarada gördüğünüz pembe Golden Rose Perfect Shine Lipstick No:212 'ye ait.Kremsi yapısı dudağı nemlendiriyor. Bu sebepten sürmeden önce herhangi bir baza ihtiyacım kalmıyor benim ki dudaklarım kuru yapıda. Bu ruju alırken stand görevlisi "cesaret isteyen bir renk diye kendi fikrini söylese de işin açıkçası eğer çok açık bir ten rengine sahip değilseniz pek de cesaret isteyen bir renk değil. Tek kat sürdüğünüzde dudağa doğal bir pembelik veriyor. Daha yoğun görünüm için -ben neden yaptığımı bilmesem de- ilk katı sürdükten sonra biraz bekleyip ikinci, üçüncü kata öyle geçiyorum. Dediğim gibi benim gözümün alışık olduğu ve çok sevdiğim bir renk bu. Eğer Golden Rose indirimlerine rastlarsanız almaktan yana çekinmeyin bence. Kalıcılığına gelirsek krem yapısı ruj tazeleme olayını arttırıyor siz yemek yiyip bir şeyler içtikçe. Fakat en son halinde bile hafif bir pembelik kalmıyor değil. Öyle aman aman bir "perfect shine" olayı yok. Bildiğin kremsi yapıdaki ruj ne kadar parlaklık verirse o kadar...

2 numara ise She'nin L27 Shocking Pink'i -Lippy Lolipop-. Bu iki ruju beraber swatchlama nedenim ikisinin de renklerinin çok benzer oluşu. She bir ton daha açık kalıyor. İnanılmaz güzel bir kokusu var. Bu da Golden Rose 212 gibi kremsi yapıda ama onun kadar doygun değil. İlk katta sanki renk veren lip balsamlardan sürmüşsünüz gibi bir etki bırakıyor. Rujun kendisinde görünen gibi bir renge ulaşmak için üç dört kat daha sürmeniz gerekiyor. Gözlerim beni yanıltmıyorsa daha maviye dönük bir pembe. Bunun da baz kullanımı gerektirmediğini düşünüyorum.

Fiyatları birbirine büyük ihtimalle çok yakın. Fakat dediğim gibi Golden Rose indirimlerine denk gelirseniz daha da ucuza alabiliyorsunuz. Benim arkadaşım 1.5 TL ye almıştı aynı rujdan.

Hadi bir de ben sorayım: Sizin pembelerle aranız nasıl? Böyle "cesaret isteyen" renkleri hangi zamanlar da kullanmayı tercih ediyorsunuz?

Elinizdeki "cesaret isteyen" pembeleri paylaşmak isterseniz info(at)makyajcantam.org adresine gönderebilirsiniz.

4 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

Golden Rose'un aynısından bende de var ve rengine bayılıyorum :)) Sade bir göz makyajıyla gündüz kullanıyorum ben.

admin dedi ki...

böyle pembeler çok güzel ama bu rujlar beraberinde sade göz makyajı yapmak gerekiyor :)

Polsera dedi ki...

@Laçincim ben aslında yazıda seni anmayı unutmuşum yazı içinde senin aldığın sedefli bir pembe vardı bloguna koymuştun hani internetten almıştın yanılmıyorsam ben o renge bakmak niyetiyle she ye gittim ardından gözüme bu renk geldi ve bunu aldım :) Gerçekten de çok tatlı pembesi :P

Asya dedi ki...

Irazcım bizimle yorumlarını paylaştığın için çok teşekkürler she nin o pembe ruju arika hele yapısı!L22(lips on fire) rengilinide almanı tavsiye ederim o ayrı bir harika !

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.