2.10.2009

Pelin'in ELF Alışverişi

Pelin'in şimdilik son fotoğraflarıyla karşınızdayım :) Kendisinin fotoları devam etsin isterseniz yorumla onu gaza getirelim ne dersiniz? Pelin'in blogu için de buraya tık!

Pelin ELF fırçalarını alırken ELF'ten Eye Primer & Liner Sealer ve Brow Kit almış. İkisini de bizler için çok güzel fotoğraflamış.

İşte ELF Eye Primer and Liner Sealer:

makyaj kozmetik elf uk alışverişi



Bu da ELF Brow Kit:

makyaj kozmetik elf uk alışverişi



Şuradan da Laçin'in Brow Kit'le ilgili yazısını okuyabilirsiniz.

2 yorum:

basak dedi ki...

Merhaba öncelikle,bloğunuzu büyük bir keyifle takip ediyorum ve birkaç soru sormak istiyorum;
E.L.F. ürünleri ne kalitededir?fiyatları uygun ama cilde bir zararı dokunur mu?renkli kozmetikleri web sitesinde çok iç açıcı görünüyor ama ürünlerin kalitesi hakkında bir fikrim olmadan alışveriş yapmam gerçekten zor,aydınlatırsanız sevinirim

admin dedi ki...

merhaba başak, ilgine çok teşekkür ederim, elf ürünlerinin çoğu made in china'dır, elbette birçok kaliteli markanın performansını beklememek gerekir.

web sayfasına girersen ürünlerin ingredients bilgisinden içlerinde ne var görebilirsin, bunu da iyi markalardaki ürünlerin içerikleriyle kıyaslayabilirsin.

açıkçası zararlı olur mu olmaz mı kesin bir şey söyleyemiyorum çünkü bu durum kişiden kişiye değişir, kararı içerikleri inceleyerek sizin vermeniz daha doğru olacaktır.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.