15.10.2009

Flormar Aqua Stay-On Fondoten

35 ml.lik ambalajıyla ürün bana ilk geldiğinde o zamanlar ten rengi benimkinden daha koyu olduğu için ürünü kullansın diye anneme vermiştim. Fondotene de ihtiyacım yoktu o zamanlar zaten... Kendisi ürünü öyle çok sevdiki bittiğinde yeniden aldığı ürünlerden biri oldu neredeyse. Tabii dürüst olmam gerekirse bazen başka bir fondotenle de karıştırıp öyle kullanıyor bu ürünü sebebini anlamadığım bir şekilde.

Bu gece hazır Flormar dosyası hazırlıyorum gidip ödünç alıp deneyeyim dedim.

Kapatıcılığı konusunda yukarıdaki resimleri referans verebilirim. Bendeki rengi -her ne kadar fotografta tam belli olamasa da- Natural Beige. Max Factor´un aynı renk ismini paylaştığı fondotene göre daha kahverengi tonlarında. -Max Factor´unki daha pembeye dönük-

Yüzümdeki deneme sonucunda ise gözlemlerim; ürün biraz yoğun bir yapıda. Minik çillerimi kapatabildi ama daha problemleri ciltler için aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum. Sebebini tam olarak bulamadığım bir rahatsızlık yarattı bende açıkçası. Ağırlık hissiyatı veriyor. Cilt yumuşaklığından bir şey kaybetmiyor ama sürdüğüm zaman "evet fondoten sürdüm" ağırlığını cildimde hissedebiliyorum.

Çok fondoten kullanmayı seven biri olmadığım için benim asla tercih edebileceğim bir ürün değil ama bir yandan da anneme baktığımda vazgeçemediği bir ürün. Bana uygun değil onu söyleyebilirim sadece.

Ürünün ambalajı üzerinde yazan diğer özellikleri ise anti-aging ve SPF 10 olayı. Yerli markaların fondotenlerinde bu tarz iki özelliğe rastlamadığım için ekonomik makyaj ürünlerinde öne çıkabilir.

Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak, renklerine bakmak ve satın almak için www.e-flormar.com adresindeki sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

2 yorum:

Araştıran dedi ki...

Fondetenin "ben varım" hissini vermesinin sebebi içerdiği SPF'den ve Anti-Aging özelliğinden kaynaklanıyor diye düşünmekteyim:)
Anti Aging ürünleri zaten katı kıvamlı olur, SPFle de birleşince..


Sevgiler...

Polsera dedi ki...

Bunu düşünmemiştim açıkçası. Daha doğrusu bundan kaynaklandığını da bilmiyorum doğruya doğru :P Bu sayede öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.