13.10.2009

FlorMar Pembe Ruj No:521 Rengi

FlorMar ürünlerini denemelerim devam ediyor. Bu rujun rengi çok cırtlak, kesinlikle siyah göz kalemi, rimel dışında bir makyajla kullanılmamalı bence. Ama simsiyah giyinip Hello Kitty tadında sürülebilir bence :)

Sürümü kolay ancak çok iddialı ve zor bir renk olduğu için ben fırçayla sürmeyi tercih ettim, en ufak bir taşma çirkin durur çünkü bu renkte, dikkatli olun sürerken. Kullanıyorsanız dudak kalemi de sürebilirsiniz öncesinde ama ben pek dudak kalemi kullanmam, bence dudak kalemleri bir süre sonra doğal dudak çizgisini yok ediyor. Tabi benim fikrim bu.

Konuya dönecek olursak, dudaklarınız benim gibi çok kuruysa bu rujun altına dudağınıza mutlaka nemlendirecek bir lip balm o da yoksa bildiğiniz nemlendirici sürmenizi tavsiye ederim.

Resimdeki fotoda benim dudaklarımda body shop lip balm’ın üstüne bu ruj var. Dudaklarım çok çatlak olduğundan yine de istediğim gibi olmadı.

flormar pembe ruj rengi no 521 makyaj kozmetik

flormar pembe ruj rengi no 521 makyaj kozmetik


Bu ürünü beğenip almak isteyenler nereye gideceğini biliyor artık: www.e-flormar.com

Ne düşünüyorsunuz, böyle bir rengi kullanabilir misiniz?

8 yorum:

Hacer Sayıner dedi ki...

I ıhhh aynı ruj var ikimizde de ve ben bunu nasıl kullanacağım konusunda hala kararsızım. Renk muhteşem, ama kullanışlı değil. Napsak Irazcım ?

lale kunt dedi ki...

ay yok ya ben bu renk rujla dolaşamam herlade, güzel olmasına güzel de herkes bakar çünkü bildiğin fosforlu :)

admin dedi ki...

kızlar üzerine lip gloss ile rengi değişiyor daha kullanılır hale geliyor :)

Aslı dedi ki...

Ne kadar parlak bir renk!! Ben kullanamam:( Sadece göz makyajımda cesurum ben...

MM. dedi ki...

çok kullanışsız bir renk aslında, ama ısrarla ikinize de göndermişler:)

Polsera dedi ki...

Ben kullanırım :P Aslında kullanabilme sebebim sanırım hem öğrenci oluşum hem de giyim tarzımdan dolayı. Bir de galiba dudak yapısı çok önemli bir etken ruj renkleri için. Mesela benim dudak yapım dar olduğu için bu tarz ciyak renkler öyle çok göze batmıyor çünkü zaten yüzüme oranla gayet az bir yer kaplıyor.
Denenecek ürünler listeme aldım bu rengi :P Çok tatlı ya pembiş pembiş :D

Adsız dedi ki...

Bence de çok hoş bir renk, bende bu renge çok benzeyen bir ruj var ve sadece siyah rimel ve eyeliner ile kullanıyorum. Eğer göz makyajını ya da ten makyajını çok abartmazsanız çok dikkat çekici durmuyor.

Siyah saçlılara özellikle çok yakışır bence bu renk.

lady Odeur dedi ki...

aynı renkten bende de var. çok seviyorum rengini :) beyaz tenli olduğum için garip durmuyor. ayrıca insanların cesaret edemediği renkleri sürmeyi ve bana bakmalarını seviyorum ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.