7.10.2009

Göz Kalemleri {Pelin'in Göz Kalemi Koleksiyonu}

Sevgili Pelin bizlerle göz kalemi koleksiyonunu swatch'layarak paylaştı, çeşitli markaların göz kalemlerini örneklemiş, farklı kalemler arayanların işine yarayabilir! Emeğine sağlık Pelin'cim!

Benim listeden favorim 10 numara oldu bu arada ;)

{Resimleri büyük görmek için üzerlerine tıklayabilirsiniz!}

göz kalemi renkleri makyaj kozmetik sırları

1- flormar 115 hafif sedefli bir yapısı var

2- flormar 104 bununda hafif sedefli bir yapısı var ve aslında koyu yeşil fotografda her ne kadar belli olamasa da...

3- golden rose 327 -orta yumuşaklıkta bir yapısı var göz içine sürmüyorum daha donuk bir yeşil-

4- flormar 116 -bu da yumuşak yapılı gibi dursada aslında gözde verim alabilmek için 2-3 kat sürüyorum ben- sedefli yine

5-alix avien 358 -koyu bir altın rengi yada o renge ne derlerse işte-

6- flormar 117 bu çok tatlı bir mor

7- avon kajalstick silver -bu gerçekten de favorim kaça aldığımı hatırlamıyorum ama baya uzun bir boyu var ve göz içi göz kapağı göz pınarı her anlamda mükemmel bana göre, kalıcı da-

8- alix avienpearly eyeshadow purple -bu aslında göz kalemi değil dün aldım bunu kalem gibi tombiş bişi rengi metalik mor gibi.

9- flormar 109 bu füme resimde çok koyu gri gibi çıkmış ama o kadar koyu değil tatlı bir füme.

göz kalemi renkleri makyaj kozmetik sırları


10- golden rose 313 işte bak bu kalem benim renk kavramımı sıfırlıyor... lacivert gibi duruyor ama değil mor hiç değil morumsu bir lacivert ama resimde göründüğünden daha güzel. kot pantolon yada morlu birşeyle harika uyuyor. daha çok alt üst göz dibine uyguluyorum.

11- flormar 103 ciyak bir mavi

12- flormar 112 lacivert

13- golden rose 308 ben bu kalemi ambalajına aldanıp siyah diye almıştım lacivert çıktı memnunda kaldım ucu bile siyah siyah duruyor...

14-avon kajal stick brown bu da baya uzun gayet yumuşak hem göz içine hem göz kapağına uygulayabiliyorum pek memnunum

15- emily 105 valla bunu hangi akla hizmet aldım bilmiyorum çok yumuşak göz kapağına uyguluyorum göz içinde akıyor hemen ve çok bereketsiz habire ucunu açıyorum tükeniyor hemen. zaten matah bir şey beklemem hata bundan.

16-avon colortrend black bu da gerçekten hata ötesi hata bir kalem bana göre. göz içine kullanamıyorum kesinlikle mum boya hissi veriyor yoğunluğu adam gibi değil.

17- max factor kohl pencil açıkçası verdiğim paraya değen bir ürün değil bana göre. aynı kalıcılığı avonun kajalsticklerinden yada flormarın siyah kalemlerinden de alabiliyorum. bitince tekrar alır mıyım? almam.


Siz de kozmetik & makyaj ürünlerinizin fotoğrafları ve yorumları Makyaj Çantam'da yer alsın isterseniz, info @makyajcantam.org adresine bekliyorum sizi! :)

1 yorum:

Polsera dedi ki...

Evet evet 10 numara cidden çok güzel Irazcım. Ben onu ilk eczaneye gelen hastane hostesinin gözünde görmüştüm. Mor mu lacivert mi diye düşünüp işin içinden çıkamadığımda kıza numarasını sordum ve evet söylemedi. Markasını bile söylemedi ki o kalemin bütün gün yeni sürülmüş gibi durmasının ihtimali yok. Çantasında vardır ve tazeliyordur sürekli eminim yani. Paylaşmadı. İyi deyip parfümeriye gittim bende. O kadar çok renk denemiştim ki elimde kolumda yer kalmamıştı. Oralarda bulamazsan haberim olsun :P

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.