4.10.2009

She Colors Candy Can Lip Gloss Renkleri

makyaj kozmetik she colors candy can lips rengi swatch

She Colors ekonomik makyaj malzemelerine daha önce de yer vermiştim. Bu kez de sıra She Colors Candy Can Lip Gloss'larda. Renklerini merak edenlerin işine yarayabilir.

Fotoğrafı Pelin bizlerle paylaştı. Sizler de makyaj ürünlerinizi Makyaj Çantam'la paylaşmak isterseniz info@ makyajcantam.org email adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Pelin'in She Colors Lip Gloss yorumları da şöyle:

Ben bunu alalı 1 aya yakın bir zaman oldu. O sebepten fiyatı konusunda pek emin olmamakla beraber 8-9 lira idi sanırım. 1 numaralının rengi j212 2 numaralının rengi j24 3 numaralanın rengi ise j210.


İkinci ve üçüncü gloslarda pırıltılar var ikincinin pırıltıları gümüş renkli ama pek olmuyor üçüncüdekiler ise yanar döner gibi onunkiler daha belirgin. En koyu olan ise dudağa 1 kat sürüldüğünde belli belirsiz bir koyu pembelik veriyor şu hani niveanın cherry dudak bakım kreminin verdiği renkle aynı belirginlikte. Yapış yapış değiller. Kutunun şekli aslında benim çok hoşuma gitti ve lip glosslar bittiğinde şişeler güzelce yıkanıp bebekler için olan şırıngalar vasıtasıyla -yada normal şırıngalarla- sevilen lipglosslar doldurulup seyahat boyu gibi taşınabilir diye düşündüm ben.

She colors'u İstanbul da İstiklal üzerindeki T-Box da buluyorum ben. Tüm ürünlerin yer aldığı bir stand var içeride.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.