14.10.2009

Flormar True Color 6´lı Far Paleti

Merhaba :) Bu benim makyajcantam.org´daki ilk yazım o yüzden heyecan nedeniyle yanlışlıklar yaparsam şimdiden özür diliyorum.

Bu haftanın Flormar haftası olması sebebiyle bende elimdeki Flormar ürünlerini paylaşarak başlamak istedim. Ben haddinden fazla uzun yazdığım için ürünleri ayrı başlıklar altında incelemek istiyorum.


İlk ürünüm Flormar TrueColor serisinden 6´lı far paleti. Arkasında color:15 yazıyor. Ürünü ne yazık ki http://www.e-flormar.com/ da göremedim veya ben bulamadım. Fiyatı konusunda bilgim yok çünkü ilk resimde gördüğünüz oje hariç tüm ürünler bana hediye geldi.


Ben bu paleti soldan dördüncü parmağımda gördüğünüz renge hayran kaldığım için tercih etmiştim. Fotografta gördüğünüz renkten biraz daha şeftali tonuna kaçan bir rengi var. Farların yapıları yumuşak. Soldan itibaren numaralandırırsam 6. parmağım bakır tonu gibi dursa da aslında gayet gümüşe bakan sedefli bir renkten fazla bir şey veremiyor. 1. parmağım ise eflatun tonlarında ama daha çok gümüşe dönük bir renk. Kaş kemiği aydınlatılması için kullanımı bana göre oldukça uygun. Far fırçalarınız paletlerin içlerine girebilirse eğer fırçayla kullanabilirsiniz pek ala. 2.parmağımdaki ise kırık beyaz gibi duran ama oldukça altın tonlarında sedefler barındıran bir renk ki eğer standlarda rastlarsanız deneyin derim.

Artıları? Bu fiyata altı renkli bir palet alabilmek güzel. Kullanılmaz da değiller. Fakat sevgili Iraz´ın burada da dediği gibi bazsız kullanımı size günde 3-4 kere göz makyajınızı tazelemek zorunda bırakabilir.

Eksileri? Ambalajı biraz daha dayanıklı olabilir. Pan şekilleri dikdörtgen şeklinde olursa sanırım uygulama açısından kolaylık kazanılır. Bir de -ki buna göre neden bilmem büyük bir eksi bu- palet içerisindeki farların isimleri ya da numaraları kutuda yazmıyor. Beğendiğim 2 renk konusunda bunda sıkıntı yaşabilirim sanırım.
Özetle; pahalı kozmetiklere alternatif olacak bazsız kullanıldığında ise ne yazık ki sadece anı kurtarabilecek bir ürün olmasına rağmen sevdiğim bir ürün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.