15.10.2009

Flormar Selection No:15 Ruj

Fotograf makinesini sinirden kırmak üzere olduğum bir swatch oldu o sebepten öncelikle özür dilerim.

Gelelim bendeki son FlorMar ürününe... Selection serisinin çok fazla ışıltı ve sedeften oluştuğunu yazmıştım. Bu rujun rengi de aslında klasik sedefli pembe. Tam olarak 2 kat sürüldüğünde elimdeki rengi böyle tabii dudağa sürüldüğünde bu renk dudak rengi nedeniyle daha da pembemsi bir hal alıyor.

Bu kadar sedefi gördüğüm zaman ben ıslak görünüm verebileceğini düşünmüştüm. Böyle bir şey yok.

Artıları eksileri diye ayırmadan toplu halde yazmam gerekirse gün içinde kullanılabilecek hoş bir rengi var ama bu renk daha çok çocukluğumda düğüne giderken kuafördeki ablalara "bana da ruj bana da ruj" diye yalvardığım zamanlarda dudağıma usulen sürülen rujların rengini anımsatıyor. Ben yine de seviyorum. Gel gelelim ruj çok sert yapıda. Tek kat sürdüğünüzde hafif bir renk ile bol bol sedef bırakıyor. Altına lip balsamlar tarzı bir baz uygulamadığınızda hele de kuru yapıda bir dudağınız varsa sonuç pek hoş değil.

Okuyabildiğim kadarıyla ürün 4.5 gram. Ürünün dayanıklılığı, deformasyon eğilimi konusunda şu an için bir şey yazmak istemiyorum çünkü aynı serinin yada yeni serinin başka bir rengini haftaya bir hafta boyunca dayanıklılık testinden geçireceğim.

O zamana kadar benim FlorMar dosyam kapanmıştır efendim :)

Sevgilerimle

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende Flormar'ın rujunu almayı planlarken Golden rose de karar kıldım.Gerçekten çok kuru!Kuru ciltli olanlara tavsiye etmiyorum.Bir de yani 1 saat içinde o kadar bile sürmüyor yok olup gidiyor.Golden roseise biraz daha yumuşak diyebilirim.Ama kalıcılık açısından hiç tavsiye etmiyorum.Elimde ayna ruj dolaşmak abartı olur:)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

flormar rujum vardı tam seviyorum derken golden rose rujla tanıştım geçenlerde bloğumda da ekledim resimlerini dudakta duruşu ve sürümü, okadar güzelki tavsıye ederım cnm bi bak mutlaka...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.