16.01.2011

İzmir'de M.A.C Rüzgarı :)

Makyaj Çantam'ın değerli okurları, biliyorsunuz bu blog açıldığından beri, yani yaklaşık 2.5 yıldır M.A.C M.AC M.A.C diye inliyorum.. M.A.C sonunda ısrarla sonu gelmeyen sorularımız, isteklerimize kulak verdi ve Izmir'e ilk mağazasını açtı!

O kadar mutluyum ki anlatamam çünkü sizi bilmiyorum ama ben bunu Izmir'e ilk taşındığım günden beri bekliyorum!

Istanbul'a her gittiğimde tüm M.A.C çalışanlarına sorduğum bu soru artık cevabını aldı, ben de Izmir'de yaşayan bir hatun olaraktan artık direk M.A.C urunlerimi alabileceğim :)

M.A.C Izmirli Blogger'ları unutmadı ve mağazaya Cham Pale koleksiyonu ürün gösterimi için bizi de davet etti. Sokağa girip de mağazayı karşımda görünce içeriye heyecandan giremedim abartmıyorum, tam karşısınızdaki cafeye oturdum ve şöyle keyifle bir bardak çay içtim diyebilirim ciğere bakan kedi gibi :)

Daha sonra diğer bloggerlarla beraber mağazaya girdik, kendimi ormandaki aç kaplan gibi hissettim. Cham Pale koleksiyonunu M.A.C Türkiye Communications Manager sevgili Çağla Hanım bize kısaca anlattı ve sonra ürünleri bolca parmakladık.



Mağaza çok kalabalıktı ve sevgili MUA'larımızın hepsinin önünde kuyruk oldu diyebilirim. Herkes bol bol süslendi, şampanya ışıltılarını almayan kalmadı!

Ben mi? Ben şampanyamı yudumlayıp güzelleşen arkadaşlarımı ve M.A.C heyecanını izlemeyi tercih ettim ;) M.A.C açılışı sayesinde Izmirli Güzelliklik/Stil blogları olarak bir araya gelmemiz de günün bence en önemli olayıydı, gecenin heyecanı ve herkesle 3-5 kelime edebilme isteğim yüzünden gece boyunca bir onun bir bunun yanına koştum yine de tam olarak kimseye yetişemedim.

Katılan tüm blogger arkadaşlarima M.A.C'i kucakladıkları için teşekkür ediyorum, elbetteki kocaman bir teşekkür de Izmirli M.A.C severleri kırmayıp Izmir M.A.C açılışını hızlandırmak için elinden geleni yapan sevgili Çağla Hanım'a.

Mağazada M.A.C'in tüm permanent ürünleri vardı diyebilirim, makyaj alanında bir eksik görmedim. Fondöten ve allıklarımız bizlerleydi, tanrım beraber uyuyabilir miyiz sevgili fondötenler?


Cham Pale koleksiyonu tüm ihtişamı ve ışıltılarıyla bir harikaydı. Özellikle doğal tonlar kullanabiliyorum, makyajda iddialı renk bana göre değil diyenler kaçırmasın.


Koleksiyondaki bu muhteşem far paleti tam makyaj çantası'na at, her gün sür ürünü. Alışveriş kotamı cilt bakım ürünleriyle doldurduğumdan şimdilik alamadım kendisini. Cham Pale Quad, sinirlenince daha da güzel oluyorsun canım :D


Istanbul'dan gelen MUA'lar da Izmir M.A.C açılışında çok çalıştılar, özellikle Rıfat Yüzüak'ı Izmir'de görmek muhteşemdi hep gelsin nooolur :) , yoksa siz hala onu tanımıyor musunuz? Buradan buyrun..

M.A.C makyaj fırçaları da artık Izmir'de HoooOoooORay! Artık kredi kartımla rahat rahat taksitlenerek çantama gireceksiniz. Korkmayın annenize gelin beyb'ler!


M.A.C 'in yeni çift kullanımlı mascarasını görmüş müydünüz?


Farlarımız da geldi, bir de mağaza yeni olunca tüm testerları ilk biz elledik gibi birşey oldu. Ilk kez benimle beraber oldunuz, size soyadımı vereceğim nıhaha! {İşbu blog sahibi gece 12'de çok mutlu bir şekilde yazmaktadır bu yazıyı! :) }


Şakalar bir yana, Izmir M.A.C Cosmetics mağazası benim için büyük bir başlangıç. Izmir gibi bakımlı, stil sahibi ve seksi kadınların olduğu bir şehirde M.A.C olmasa olmazdı diye düşünüyorum.


Gecenin en güzel ayrıntılarından biri, mağazaya gelen çoğunluğun anlaşmış gibi kırmızı ruj sürmesiydi. Ben mi? Bende de M.A.C Love Alert vardı :D

Ama.. Gecenin en güzel kırmızı ruj taşıyanı ben değildim, sevgili arkadaşım B. idi, {a.k.a "Ben çekmedim, kedi çekti fotoğrafı;) }

Izni olmadan Makyaj Çantam sansürü eşliğinde paylaşıyorum bu M.A.C güzelini sizinle ;)




Izmir Alsancak M.A.C Mağazası Nerede mi?

Izmir Alsancak M.A.C Adresi: 1386 Sokak No: 8/A Alsancak/ İzmir.. Tarif etmek gerekirse, Sir Winston Tea'yi geçince, NURSACE mağazasından sola dönün, Gloria Jeans karşısında!



M.A.C Izmir mağazası ile ilgili haberler ve daha fazlası için Makyaj Çantam'ı takip edin!

27 yorum:

buket dedi ki...

ağlamak istiyorum mc ağlamak istiyorum!birincisi charm pale quadla uzaktan aşk yaşıyorum o renkler dediğin gibi hergün kullan hergün kullan bıkmazsın ikincisi zamanı çoktan gelmişti hatta geçmişti bile artık bizim de bir M.A.C'imiz olduğuna göre rahat rahat kredi kartı limitlerimizi doldurup bol bol alışveriş yapabiliriz:))

Leah dedi ki...

Hayırlı olsun M.A.C'iniz. İzmir'de olmaması bile çok şaşırtıcıydı, sonunda ona da kavuşuldu. Süper süper! :)

Hacer'in blogunda bi hayal kırıklığı okumuştum ama siz erken gittiniz galiba MC.

hersheyler dedi ki...

hadi gözünüz aydın:) valla ben bile soruyodum ne zaman geliyo diye artık kısmet diğer elca markalarına :)
sen artık istanbula sık gelmezsin :( çok taksit yaptım dersin yandık
taksit işi çok pis oluyo mc baktımda bugün taksit taksit bi dünya fırça almışım:)
bence siz kısa sürede 2. mağazayı açtırırsınız mac'e

Hacer Sayıner dedi ki...

İlk fotoğrafta kendimi gördüm sanki = )
Etkinlik boyunca mutluluğun, heyecanın yüzünden okunuyordu canım. Tekrar hepimize hayırlı olsun >.<

Sel dedi ki...

O kalabalığı es geçebilip böyle net fotoğraflar çektiğin için seni kutluyorum :)
Yalnız 1 aydır 138 fırça hayaliyle yanıp tutuşan ben büyük hayal kırıklığına uğradım.... diyecekken siz isteyin biz getirelim dediler. Heyecanla haftayı bekliyorum şimdi. :)
I love Mac <3

Cilt bakım ürünlerinden önereceğin var mı?

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

MCcccccc (uzatarak :P ) ya nası güzel anlatmışsın, o kadar heyecanlı ve güzel bi yazı ki koşa koşa MAC'e gidesim geldi, seni de MAC'i de çok özlemişim! Ah keşke gelsen yine buralara, birlikte önce kahvemizi içsek sonra MAC'e baskın yapsak :D Rıfat'ımıza iyi baksaydın, ev sahipliği yapsaydın heheh :D Bi de orada siyah ceketli Tahsin'i mi görüyorum? Ayyy çok gaza geldim bu yazıyla, MAC'e gidip allık denemek, ruj sürmek istiyorum! Hatta bu saatte içimden pink swoon allığımı sürmek geldi ve belki sürmüş bile olabilirim, detaylara inmeyelim :P

Hayat dedi ki...

Izmirli MAC bagimlilarini tebrik ederim, sizinle bende cok seviniyorum. Yazin Izmire geldigimde kesin bende ziyaret edecem, her dükkanin havasi degisik oluyor. Sey, ben birde bunu sormak istemistim: arkadasinin sürdügü kirmizi ruj hangisi, acaba kendisine bi sorabilirmisin? harika gözüküyor eger MAC'in ürünüyse hemen almak isterim. :-)

aybike dedi ki...

cookkk mutluuyuummmm. mc şimdiye kadar okudugum en güzel yazın buydu idda ediyorum. o kadar güldümki.beraber uyuma hayali kurdugun fondotenler ve soyismini vermek istediğin fırçalar özellikle.bende yogun fanteziler düşledim onlarla.ama nüfusuma almak istediğim ilk mac ferdi allık olacak

itsbea dedi ki...

harika anlatmışsınız gerçekten bayıldımm:)heyecanı, mutluluğu kelimelerle anlatmak zordur ama siz bunu basarmıssınız:)mac açılısı icinde gözünüz aydın diyorum, darısı basımıza diyecem ama akdenize zor açılır mac gıdım gıdım ilerliyor izmir'e bile yeni açıldığına göre:))bi gün mac olan bi ilde oturursam, ilk gittiğimde sizin kadar heyecanlanabilecek bi kozmetik asıgıyıym bende:))

Dee Makeup dedi ki...

Bu yazıyı okumak için sabırsızlanıyordum MC! Çok teşekkürler :)
Dün akşam gidebildim MAC'e, Cham-pale koleksiyonu tükenmiş gibiydi, haftaiçi yeni ürünler gelecek dediler, göz kalemleri için numaramı bıraktım aramalarını bekliyorum. Makyaj fırçalarına sardım onların da çoğu yok henüz ellerinde.. Ama kısa sürede stoklarını tamamlayacaklarına inanıyorum. Çoook mutluyum :)

Glow Twist dedi ki...

Mc cim yazı süper olmuş,herşey süperdi o gece,bu arada ben de özellikle fırçalarla ciddi düşünüyorum,hepsiyle hem de,bu arada bazı ürünlere ilk dokunanlardan biri de bendim,en sonunda bizim de bir Mac imiz oldu,tez Alsancağa gidile,her gidildiğinde Mac e uğranıla!!(muhteşem sülüman bize böyle emrederdi heralde:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben de yazıciimm:))
hayırlı uğurlu olsun hepimize!
keyifli bir akşamdı, champale ve şampanya eşliğinde:)

Narcissus dedi ki...

Bence de çok hoş bir akşamdı. MAC'in açılışının yanısıra diğer bloggerlarla - her ne kadar fazla sohbet etme şansımız olmasa da =/- tanışmakta gecenin ikinci artısıydı. Söylenenden önce açılması ve ufak tefek aksaklıklar bile bence bu güzelliği ve sevinci gölgelemeye yetmez. Çok mutluyum bende ^_^ Duyduğuma göre asıl açılış günü olarak ilan edilen 17 ocakta yani yarın da etkinlikler ve sürprizler olacakmış. Gitme imkanı olan kaçırmasın derim =)

Unknown dedi ki...

bende çok büyük hayal kırıklığı yaşamadım merak ettiğim mağazayı,ürünleri ve sen başta olmak üzere tüm arkadaşları yakından tanımak ve görmek çok güzeldi. netice olarak bende senin gibi mutluyum yeni etkinliklerde tekrar tekrar buluşuruz umarım

Unknown dedi ki...

ne guzel yazmıssın canımcımm, gozun aydın :))

#dailyela #elos dedi ki...

Hadi gozunuz aydin;-)) ben bile sevindim ne kadar cok uzattilar bu isi.. sukur kavusturana diyelim;-)

admin dedi ki...

Buket'cim, ben senin Izmirde oldugunu bilmiyordum yahu, bir gun beraber gidelim o zaman M.A.C'e :)

Leah'cım çok teşekkür ederim canım, valla benim için açılması o kadar önemli ki (Izmire taşındığım günden beri bekliyorum çünkü) :)

Hersheyler kuzum evvet defalarca yapılan bireysel ve grupsal ısrarlar ise yaradı galiba :) Aslında bir AVM'ye de ikinci mağaza yakışırdı ama dur bakalım buna da şükür ben de taksitle alıcam ne var ne yok :D

Hacer, aa evet şimdi farkettim kusura bakma, sakıncası varsa kaldırabilirim. Saol canım.

Sel'cim, kendini işine adamış bir blogger olarak ciddiyetimi bozmadım.. dermişim eheh kaşla göz arasında çektim valla :P :)
Daha yeni açıldığından eksikler olabiliyor yakında tamamlanır. Mac Fast Response, Fix+, halen gelmemiş olan Skin Refinish Zone mı ne o, Prep+Prime Primer ve Brighetining Serum'a olmazsa olmaz diyorum. Hepsi pahalı ama çok çok çok kaliteli ürünler.

Marjooocum, yahu ben de sizi çok özledim, gelsem de şöyle bir MAC çıkarması yapsak rahat rahat herşeyi tartışarak parmaklasak di mi? Gelicem ama çok az kaldı, gerçi inci sen gelene kadar lilo okula gider diyo ama du bakalım :PP

Hayat cok tesekkur ederim, arkadasimin Ruju MAC Cockney :)

Aybike, hahah sağol canım ben de heyecandan kaptırmışım kendimi o zaman nüfusumuza alalım hepsini :)))

itsbea, çok teşekkür ederim aynı zamanda sana güzel bir haber vereyim Antalya için bir mağaza planı varmış :))

Dee Makeup, yahu sen izmirdemiydin, ben niye kaçırmışım bunları, madem sen buradaydın biz neden beraber gitmiyoruz bir gün oraya? Ben de çok mutluyum :)

Glow Twist'cim, katılımın ve ilgin için çook teşekkür ederim, bir gün sakin bir saatte beraberce gidelim toplanıp :))

Seda'cım yeleğine bayıldım bir de o gün söyleyecektim kaynadı :D

Fulyacım, evet bugün bazı ürün denemeleri uygulamalar vs olacakmış ama artık bugün gitmem sanıyorum. Açıkçası benim ilgilendiğim nokta sonunda açılmış olması, bugünü çok bekledim:) ayaküstü de olsa sizlerle biraraya gelmek çok güzeldi, dediğim gibi tekrarlayalım :)

Ilknurcum elbette buluşuruz ben de ilgine ve katılımına çok teşekkür ederim zaten diyorum organize olalım tekrarlayalım :D

Duygucum çok teşekkür ederim fıstık sen biliyorsun neler çektiğimi darısı NARS Store'un başına :)))))))

SM'cim sagol kusum valla super super :))

admin dedi ki...

Dee Makeup, yahu sen izmirdemiydin, ben niye kaçırmışım bunları, madem sen buradaydın biz neden beraber gitmiyoruz bir gün oraya? Ben de çok mutluyum :)

Glow Twist'cim, katılımın ve ilgin için çook teşekkür ederim, bir gün sakin bir saatte beraberce gidelim toplanıp :))

Seda'cım yeleğine bayıldım bir de o gün söyleyecektim kaynadı :D

Fulyacım, evet bugün bazı ürün denemeleri uygulamalar vs olacakmış ama artık bugün gitmem sanıyorum. Açıkçası benim ilgilendiğim nokta sonunda açılmış olması, bugünü çok bekledim:) ayaküstü de olsa sizlerle biraraya gelmek çok güzeldi, dediğim gibi tekrarlayalım :)

Ilknurcum elbette buluşuruz ben de ilgine ve katılımına çok teşekkür ederim zaten diyorum organize olalım tekrarlayalım :D

Duygucum çok teşekkür ederim fıstık sen biliyorsun neler çektiğimi darısı NARS Store'un başına :)))))))

SM'cim sagol kusum valla super super :))

Adsız dedi ki...

sana mail attım yaz açılışı diye yazmışsın tatlım ben bakamadım haftasonu ne güzel anlatmışsın hadi hayırlı olsun :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bu arada o champale standı yanındaki şampanya kadehi benim, dudak izimden anladıımm:))
ay teşekkür ederimm, iş çıkışı hırkamı çıkarıp kolyemle yeleğimi giydim taktım acele acele:))
ve tüyleri her yerde uçuşsa da ben de çok seviyorum yeleğimii!

bitte dedi ki...

cuma günü açılacağını bilsem bizde gelicektik mc ama kısmet olmadı :) bugünde final vardı of off :)
bende kaç aydır çok heyecanlıydım ama artık nasılsa mac burda biryere kaçmıyor ya sürekli rahatsız ederiz :) çok güzel anlatmışsn valla orda olmak istedim

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

cuma günü açılmadı zaten:)
cuma akşamı blogger'lara özel bir bloggers' nite vardı. champale serisinin de lansmanı:) ama olsuni mac hep burada artık, başka zaman gidersin ve doya doya bakınırsın. sadece orada olmak bile bir keyifti!

Adsız dedi ki...

çalışanlarda çok ilgili ve hepsi çok şeker:)ama bi tanesi fena yakışıklııı:)) en kısa zamanda tekrar gidip makyaj yaptırıcam..iyiki geldin m.a.c.

Adsız dedi ki...

geçen cumartesi bende girdim MAC'e ve kafayı yiyordum. Ne güzel ürünler o öyle :)

Rifat Yuzuak dedi ki...

çok çok çok güzel 3 gün geçirdim izmirde ve izmire, izmirlilere bayıldım harika biryer harika insanlar =) şahane bloğunda benden ve benim bloğumdan bahsetmen beni çok mutlu etti sevgiler
RIFAT YÜZÜAK

Adsız dedi ki...

meraba ben melike 26 yasındayımsizin le çalışmak istiyorum bakımlı bir bayanım 05074256048

Unknown dedi ki...

izmirde profesyonel makyozluk yapiyorum. bilgilerimi ve bu konuda merak ettiklerinizi paylasabilirim. uzman oldugum alanlar (porselen mkyj,gece mkyj,gelin makyaji ve cilt bakimi) kullandigim urunler MAG,KRYOLAN.fiyatlarda yardimci olabilirim onceligimiz saglikli bir cilt.. 05064881366

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.