25.10.2009

Max Factor Miracle Touch Creamy Blush 09- Soft Murano



Neden bilmiyorum ama bu krem allık bana göre oldukça tehlikeli bir şey. Bir acemi olarak daha normal allığın yoğunluğunu, sürülüşünü tutturmayı öğrenememişken hangi akla hizmet gittim de krem allık aldım bilmiyorum.

Şimdi krem allıklarla ilgili neler yazılır onu da bilmiyorum. İlk krem allığım çünkü bu benim. Metalik bir yapısı var ama öyle göz rahatsız edici değil. Stand görevlisi aynı zamanda ruj ve far olarak da kullanabileceğimi söyledi ama o yöndeki kullanımları için pek cesaretli olabileceğim bir ürün değil.

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu seri 6 renkten oluşuyor. Kahve tonları, pembe tonları ve resimde gördüğünüzün yanında gayet kırmızı bir tonu mevcut.

Ben allık olarak fondoten üstü pudra altı olarak kullanıyorum bu ürünü. -Sanırım doğrusu da bu şekildedir?- Max Factor´ün 2 ürün alana makyaj çantası hediye kampanyasıyla elime geçen artık allık fırçası mı yoksa pudra fırçası mı olduğuna kanaat edemediğim bir fırçayla kutusunda pıt pıt alıp yanağıma pıt pıt vurup dağıtmaya çabalıyorum. Krem yapısından dolayı da evden çıkıp derse gidip eve geri döndüğüm günler -bunlar benim yoğun günlerimdir. Başka da bir yoğunluğum yoktur.- aynaya baktığımda suratımda hala görebildiğim için mutluyum. Fakat dediğim gibi gerek rengi gerekse yapısı yüzünden benim için oldukça tehlikeli. Bir defasında "pıt" ölçüsünü kaçırınca yanaklarım tahammül edilmesi zor bir renge bürünmüştü. Acemi olarak bir süre uzak durulmalı bence.

Ambalaj? Ürün yine bir Max Factor klasiği olarak sadece ürün koruma bandıyla geliyor.
Gramaj? Yazmıyor :) Max Factor Far yazımda bahsettiğim ölçülerle aynı.
Ömrü? 12 Ay
Fiyatı? Ben indirimden 11 TL gibi bir fiyata aldım. Orjinali yine bazı online sitelerinde 30-32 küsürlerde dolanıyor.

Bir daha almam. Bu memnun olmamamdan kaynaklanmıyor ama. Birincisi ürünü bu "pıt"lar vesilesiyle her gün kullansam bile 12 ayda bitirebilmem çok güç, zaten renginden sıkılma ihtimalim de oldukça yüksek. 10-12 TL belki verilebilir -ki verdim- ama 30-32 TL kesinlikle verilmez bence.

7 yorum:

Polsera dedi ki...

Irazcım mailine bak :D

rosein dedi ki...

merhaba, acaba ne kadar zaman önce almıştın? ve nerde indirimdeydi? sence devam ediyor olabilir mi?

sevgiler gülin.

mercan dedi ki...

hayvanlar üzerinde deney yapan firmaları tercih etmiyorsun sanıyordum:s

yaprakela dedi ki...

krem\kopuk allıklar benım ıcın kesınlıkle bır tabu bır keresınde maybellıne kopuk allık almıstım bronz ısık fazla yoktu surmuste surmusum dısarı cıktım herkes bana bakıo :) sonra bı aynaya baktım sok :) gercekten dıkkat etmek gerekıo o gun bugundur elımı surmedım :)
sevgıler
yaprakela

Polsera dedi ki...

@gln: Canım 23 Eylülde almışım ben bu allığı. İndirim hala devam ediyor mudur bilmiyorum ama http://www.bisarcosmetic.com/magaza.asp buradan aldığım mağazaya bakabilirsin. Sevgiler

Polsera dedi ki...

@mercan: Ben bunu bilmiyordum!!! Yemin ederim!!! Şok oldum şimdi... Daha almıyorum o zaman. Gerçekten de çok şaşırdım ya ve bu evet ambalajların üzerinde böyle bir şey de yazmıyor. Almıyorum kesinlikle o zaman.

Gerçekten de bilmiyorum. Çok teşekkür ederim.

mercan dedi ki...

rica ederim

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.