15.12.2008

İçerik Kullanım Koşulları / Terms of Use

I employ celebrity images that I find via google searches in some of my posts because I consider them as public images. If you own an image and want it to be removed, please contact me urgently at info[@]makyajcantam.org


Makyajcantam.org’u ziyaret ederek aşağıdaki kural ve koşulları okumuş, kabul etmiş ve yaptırımlarını öğrenmiş sayılırsınız. Aksi takdirde lütfen siteden çıkınız.

Maddeler

1. İçerik: Blog yazarlarının ürettiği “Blog Yazıları” olarak tanımlanır. Yorumlar “İçerik” olarak sayılmaz. Blog içeriği, blog yazarları ve blog tarafından oluşturulur. Blog, herhangi bir tıp uzmanı tarafından hazırlanmamıştır ve yazıların hiçbirisi “uzman fikri” değildir. Blog yazılarında sadece ürünlerle yaşanan kişisel deneyimler paylaşılmaktadır. Lütfen bu deneyimleri uzman görüşü yerine koymayınız. Profesyonel bilgiler için lütfen bir tıp uzmanına danışınız. Blogdaki yazılar size haber vermeden değiştirilebilir, güncel olmayabilir veya eksik olabilir.

2. Telif Hakkı: Makyajcantam.org, MakyajÇantam.com adreslerinden yayın yapan blogda oluşturulan metin içeriğin ve “makyajcantam.org” olarak damgalanan resim içeriğinin telif hakları, MakyajCantam.Org bloguna ve yazarlarına aittir, yazılı izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz, başka web adreslerine yayınlanamaz, RSS feed aracılığıyla yayın amaçlı otomatik olarak kullanılamaz. Blog yazılarından kısmi alıntı yapıldığında siteye link verilmesi beklenmektedir. Blog yazılarını kullanmak için yazılı izin istekleri, info[@]makyajcantam.org adresinden yapılmalıdır.

Bu blogda yer alan yazıların ve çektiğim fotoğrafların yazılı izin olmadan başka bir sitede yayınlanması fikri haklar kanununa göre yasaktır. Bu blog sadece makyajcantam.org, makyajçantam.com ve makyajçantam.net adresinden yayın yapmaktadır.

Sitenin izinsiz kopyalanarak başka bloglarda veya sitelerde kullanılması, site sahibi tarafından sürekli olarak takip edilmektedir, içerik hırsızlığı durumunda ilgili site sahipleri uyarılacaktır. Söz konusu çalıntı içerik silinmediği takdirde haklarında yasal işlem yapılacaktır.

3. Yorumlar: Yorumlar, blog yazılarının altına, blog okurları tarafından bırakılan, diyalog kurma amaçlı interaktif katılımlardır. Yorumlar modere edilmektedir. İçeriğe uygun olmayan, reklam ve siteye/diğer yorumculara hakaret amaçı yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlardan yorum sahipleri sorumludur, Makyajcantam.org yazarları yorumlardan sorumluluk kabul etmez. Eğer bir yorumdan sizin/veya kişisel haklarınızın zedelendiğini düşünüyorsanız lütfen info[@]makyajcantam.org adresinden email ile iletişime geçiniz.

4. Gizlilik: Makyajcantam.org Google Analytics, Stat Counter gibi web siteleri ile izlenmektedir. Bu araçlar tarafından IP adresini, siteye girişler bilgi amaçlı kayıt altına alınmaktadır.

5. Kozmetik Ürün Yazıları ve Değerlendirmeleri: Kozmetik ürün değerlendirmeleri, makyajcantam.org yazarlarının kişisel fikirlerine göre yazılmaktadır ve profesyonel görüşü içermezler. Kendi sağlığınız için bir ürünü kullanmadan evvel uzman görüşü almanız tavsiye edilmektedir.

6. Sponsorlu Değerlendirmeler: Makyajcantam.org’a çeşitli markalardan basın numune ürünleri ve bültenleri gönderilmektedir. MakyajCantam.org yazarları bu ürünleri de değerlendirmektedir ancak hiçbir ürüne kullanılmadan olumlu yorum verilmemektedir.

İşbu koşullar makyajcantam.org için belirlenmiş olup siteye giren kullanıcılar tarafından kabul edilmiş sayılır.