11.04.2008

Hakkında

Makyaj Çantam, Ekim 2008'de kurulmuş bir güzellik blogudur.

Sıkça güncellenen içeriğinde, makyaj malzemeleri, kozmetik ürünler, ünlüler dünyasından makyaj trendleri ve yeni makyaj ürünlerinin yanı sıra, çeşitli kozmetik ürünlerin değerlendirilmesine de yer verilmektedir.

Bu blog, bir makyaj meraklısının lakırdıları ve ilgileri üzerine kurulmuştur ve herhangi bir kurum veya kuruluşla bağlantısı yoktur.






3 yorum:

idil dedi ki...

su ctrl işine cok sevindim,okudum mutlu oldum:) linkleri yeni penceredede acamamak bu blogun tek sevmedigim özelligiydi:)

Adsız dedi ki...

merhaba ,blogunuzu lilakutu için internette gezinirken farkettim. ben de lilakutuyu çok sevdim. bu arada aldığım kutu harikaydı. neyse , güzel bir blog oluşturmuşşunuz kendinize. artık hergün bir göz atarım.

Tugce dedi ki...

Bloğunuzu yeni keşfettim ve bağımlısı oldum diyebilirim. Bu konudaki blog eksikliğini tamamlıyorsunuz. Paylaşımlarınız çok bilgilendirici teşekkürler...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.