15.10.2009

FlorMar Tekli Far Yorumlarım {+ No 21 swatch}

flormar tekli far renkleri yorumları satın al makyaj kozmetik

Bugün FlorMar’ın yeni tekli farlarından bahsedeceğim. Aslında ben bunları daha blog için tanıtacağım ürünleri almadan önce arkadaşımda görmüştüm.

Arkadaşım 2, 16 ve 22 numaradan almıştı, ben de bu renkleri kullanarak ona makyaj yapmıştım ve farların sürümünü çok beğenmiştim.

Bazsız kalıcılığı nasıl olur bilmiyorum ama biz far bazı kullanarak yaptık makyajı. 5 liraya alacağınız bir far için kesinlikle çok kaliteli bence. Sürerken toz toz olmuyor, kadife yapılı, bu yapılarıyla NARS farlarımı bile andırmıyor değiller.

Ucuza farklı far renklerim olsun derseniz bu tekli farları deneyebilirsiniz. Özellikle 16 numaralı sedefli beyaz göz pınarına ve kaş altına çok güzel oluyor.


flormar tekli far renkleri yorumları satın al makyaj kozmetik

Resimde gördüğünüz ise 21 numara. Tam gölgelik bir renk. MAC paletimi kullanarak bu renkle gölge yaptım dün ama foto makinesinin şarjı bittiği için fotoyu çekemedim, önümüzdeki hafta tekrar bu farla makyaj yaparım.

Bu farları incelemek ve satın almak istiyorsanız burayı ziyaret edebilirsiniz.

flormar tekli far renkleri yorumları satın al makyaj kozmetik

5 yorum:

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

sitelerinden renk seçmek imkansız. kaliteli görseller koyarlarsa daha anlamlı olur yoksa hangi rengi aldığını bilmeden kaç kişi alıveriş yapabilir ki...

defev dedi ki...

bu renk konusuna bende katılıyorum, resimler çok kötü:-( gerçekte o yeşiller nasıl duruyor kutuda merak ettim.Polsera bizim için araştırır kesin:-))

Polsera dedi ki...

:D
@defev ben bugün baktım renklerine :) Bunu kenara bırakırsak Iraz´ın swatchladığı 21 numara ile katalogdaki 21 numara arasındaki fark baya baya fazla:S. Benim aklımı kurcalayan 20 numaraya baktım ben açıkçası ve çok buruk bir turkuaz. Swatch almadım. Yarın başka bir parfümeriye gidip swatchlar konusundaki hain planlarımı uygulamalıyım :D Çünkü gerçektende katalog renkleri referans olabilecek renkler değil. Katalog resimdeki renkleri kafanızda 3-4 ton gibi açın derim ben şimdilik.

Adsız dedi ki...

selam ben demet:) her yorumda adımı yazıyorum ama bloga nasıl üye olucağımı bilmediğimden:) geçenlerde yazmıştım flormardan 3 adet far sipariş vermiştim dokuları çok güzel 19 numara asla göründüğü gibi deil çok mat ama yinede doğal gözüküyo gözdegel gelelim eyeliner ve X5 maskarasına.. ikisinden de hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim ancak farlar gerçektende güzel

makyajlikiz.com dedi ki...

bu rengi çok seviyorum cs den aynı bu renge yakın bir allık aldım adı bordeux blush ırazcık aklında olsun bağımlılık yapan bir allık rengi..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.