15.12.2010

Eco Tools Markafoni'de!!!

Sevgili Fırça sever okurlar, Ectools fırça seti ♥ şu an markafoni'de!!! Arayıp da bulamayanlara duyrulur. Üye olanlar için tam linki şurası. Üye olmayanlar da beni referans gösterek şuradan üye olabilir, sonrasında bu linkten Eco Tools'lara ulaşabilir! Keyifli alışverişler!

EDIT: Ben aldım bile :D

10 yorum:

cicibebe dedi ki...

ben de gördüm kampanyayı ama haftasonu zaten bu fiyatlara aldım ben o fırçalardan :S yani indirim neresinde anlayamadım pek :/ tabi fırçalara ulaşamayanlar için iyi bi fırsat olmuş o ayrı :) sen de güle güle kullan canım :)

admin dedi ki...

Sagol canimcim, zaten ben de fiyattan ziyade bulamayanlara yönelik duyurdum, mesela izmir'de yok gratis:(

Adsız dedi ki...

Pudra fırçası güzel bişeye benziyor :)

hevesli bardak dedi ki...

Ben de pudra fırçasını Gratis'ten aldım diyecektim ama söylemişler onu. Diğer fırçalar da gelecek demişlerdi. Pudra fırçası bu arada, ELF Studio pudra fırçasından biraz daha uzun kıllı. Karşılaştırma niyetine olsun benden.

Adsız dedi ki...

bu kadar para vermeye hiç gerek yok. ebay'da 10 dolar. 2dolar daha verirseniz takipli postayla yolluyolar

SiRiuS dedi ki...

Bir üst iletideki adsız arkadaş sağolsun :) Bende nerdeyse almak üzereydim, iletiyi görünce baktım gerçekten ebay'de 10 dolar ve açık arttırmalardan daha da uyguna alabilme imkanı var. Benim de markafoni de 20 tl kuponum vardı üzerine kargo ile beraber 25 daha ekleyip ordan alacağıma 15 tl verip ebay'den getirtmek en mantıklısı. Tabi bu benim için olan kısmı, 39.90 tl +5 tl kargo ile toplamda 45 tl verip markafoni'den alacaklar için olan kısmını hiç düşünemiyorum bile. Tamamen hesapsız alışveriş!

admin dedi ki...

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlar için. Benim bu yazıya yer verme sebebim, bazı okurlarımın ısrarla yurtdışından alamama korkusu var, gerek kredi kartı gerek vs sebeplerle. Türkiye'de herkesin ulaşabileceği bir sitede olması sebebiyle yer verdim, sonuçta tercih meselesi almak isteyenler olabilir.

Ben aldım, ebay'de daha ucuz olduğunu biliyorum ama kuponlarımı değerlendirmek istedim.

Adsız dedi ki...

aslında arada çok uçuk bir fiyat farkı yok ama tabi tercih meselesi...10-15 tl kadar fark var.
bende markafonide alanlardanım.
fakat senden isteğim sevgili makyaj çantası:)ürünler eline ulaşınca hepsi hakkında açıklacıyı yorum yapıp fotoğraf eklemen.ben bu fırça konusunda çok tecrübesiz ve beceriksizim:(((

Tuçe Köngül dedi ki...

Ben bugün beşiktaştaki cosmo city'de bu fırçaları markafonideki fiyattan daha ucuza buldum ve aldım tabi..:)

admin dedi ki...

adsız, video çektim ona bakabilirsin sen de güle güle kullan.

tuçecim valla iyi denk getirmişsin güe güle kullann :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.