27.12.2010

ÜNT Tip Off Nail Lacquer Remover


ÜNT Tip Off merakla denediğim bir oje çıkarıcı oldu. Aseton ve Mentanol içermeden oje çıkarması, benim gibi asetona karşı hassas bir astım hastası için ilgi çekici oldu.

Tip Off'u merakla Essie Hot Coco ojeyi sürdüğüm tırnaklarımda denedim. Genelde asetonsuz oje çıkarıcılarda inanılmaz rahatsız edici bir kimyasal koku olur yani asetonu tercih bile edersiniz ama ÜNT Tip Off'un meyve aromalı, insanı rahatsız etmeyen bir kokusu var.

İçim rahat ederek ojelerimi çıkarmak için kullandım kendisini. Bilmeyenlere ufak bir not, asetonsuz oje çıkarıcılar asetonlulara kıyasla bir tık daha fazla pamuğu gezdirmenizi gerektirir.


Bu ürüne şuradan ulaşabilirsiniz.



~ÜNT Sitesinden Alıntı~

Aktif içerik
TURUNÇGİL KÖKÜ EKSTRESİ, E VİTAMİNİ

Aynı zamanda Yuzu olarak da bilinen bu Japon greyfurt ekstresi içeriğinde oldukça etkin gençleştirici güç içerir. Cildin yenilenme sürecini hızlandırmaya yardımcı olur ve böylelikle, artık mat bir görünüm kazanmış olan cildin yeniden canlanmasını sağlar. Diğer yandan bu esans, sinirleri rahatlatırken cilde nem kazandırır.


Uygulama
Bir parça pamuğu TIP OFF ile ıslatın. Pamuğu tırnaklarınıza sıkıca bastırarak ve birkaç saniye öylece bekleyin.
Uygulamakta olduğunuz baskıyı yavaş hareketlerle devam ettirirken pamuğu tırnak uçlarına doğru sürün. Tırnaklarınız tamamıyla temizleninceye dek 1. ve 2. adımları tekrar edin.
Ojenin uzun ömürlü olması için her kullanımdan sonra kapağı sıkıca kapayın.
Sadece harici kullanım içindir.
Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın.
Yanıcıdır. Isı ve alevden uzakta tutun.
Ciltte herhangi bir kızarıklık oluşursa kullanıma son verin.
Boyut : 120ml / 4.1 FL OZ
Ürün ömrü : 5 yıl

(*) Bu ürün firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım kendi deneyimlerimdir. Iletisim için info @makyajcantam.org

4 yorum:

Tuçe Köngül dedi ki...

flormarın asetonsuz oje çıkarıcısını da tavsiye ederim. kokusu da çıkarması da çok iyi.

twinkletgb dedi ki...

öncelikle günaydın :D
canım ben ünt ün ürülerini cok begenıyorum yuz yıkama ürünü olsun ojeleri olsun gercekten güzel kullandıgım cok cok urunu yok 3-4 parca ama hepsınden memnun kaldım şimdi de bunu deneyelım bakalım bende asetonsuz cıkarıcılar garıp bır sekılde elimde beyazlık bırakıyordu :/ ne alaka bilmiyorum böyle kurumus gibi sende de oldumu?
kocaman öptüm

admin dedi ki...

Tuçe'cim yazdım kenara hemen. Ben Yves Rocherin asetonsuz çıkarıcısını da aldım o çok feci kokuyor mesela.

twinkledgb günaydın kuzum :) ÜNT'den birkaç ürün var şu an elimde ve açıkçası kaliteleri çok iyi ben de memnun kaldım. yok canım kurutmadı bu aksine nemli bırakıyor. sadece asetonlara kıyasla pamukla tırnakta birkaç kez gidip geliyorsun.

Tuçe Köngül dedi ki...

Bende de İnglotunki var çok kötü... :D

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.