9.12.2010

Essie Masquerade Belle NotD

Masquerade Belle

Bugün tırnaklarımda Essie kış koleksiyonundan Masquerade Belle var. Aslında bugün değil, dünden beri var ya hoş ben ancak yazıyorum : ) Bu hafta benim için komple bir Essie oje haftası oldu başka bir marka sürmedim. Essie kış koleksiyonundaki ojeler gerçekten çok güzel ve bu ilgiyi hakediyorlar.

 Essie Masquerade Belle oje

Masquerade Belle tam benim sevdiğim, koyu ve belirsiz bir mor oje. OPI Lincoln Park After Dark’a benziyor hatta bence ama Essie daha kremsi ve kalın bir yapıya sahip. Benim gibi çok koyu, sadece ışıkta kendini belli eden morlardan hoşlanıyorsanız Masquerade Belle doğru bir seçim olacaktır. Dilerseniz tek bir ince kat sürerek mürdüm rengini de yakalayabilirsiniz. Aşağıdaki fotoğraflarda tırnaklarımda iki kat Essie Masquerade Belle oje var.

 Essie Masquerade Belle oje

 Essie Masquerade Belle oje

Bir de bu renk çok koyu olmasına rağmen kalıcı çıktı, top coat sürmeme rağmen kenarlarından gitmedi, çok sevdim.

Essie ojeler için http://www.essieturkey.com



(*) Ürünler deneme amaçlı gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir. Iletişim için info @makyajcantam.org

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu renk de çok güzel duruyor ama ben bunu bordo gibi gördüm belki de bordo oje arıyorum bu aralar o yüzden :) senin bir önerin varmı bana canım bu konu da

mavigülücük dedi ki...

mc bana da bordo gibi geldi bu renk :) sevgili ruhan : bende bordo oje cok seviyorum flormarın kullanıyorum ama suan no aklımda deil.yrn buraya bırakırım numarasıını :)

tugce dedi ki...

Benim olsun mu?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.