2.12.2010

Oriflame Very Me Duo Far Renkleri

 Oriflame Very Me Duo Far Renkleri

Oriflame’in son birkaç kataloğunda Dare to Be serisini ve kızlarını görüyorsunuzdur. Facebook sayfamdan da Dare to Be videolarını takip edebilirsiniz. Oriflame Dare to Be serisinde klasik ürünlerinden farklı değişik ürünler piyasaya çıkardı ve ne zaman kataloğu elime alsam Dare to Be sayfalarında fazlaca oyalanıyordum. Geçenlerde bir arkadaşım Very Me serisindeki farların çok iyi renk verdiğini söylemişti ben de kafama bunu yazmıştım. Farları deneme imkanım olunca gerçekten fiyat/performans oranını son derece başarılı buldum. Canlı renklerde, uygun fiyatlı far arayanlara Dare to Be Very Me farları çok rahat önerebilirim. Üstelik ıslak fırça ile eyeliner olarak da kullanabilirsiniz, renk yoğunluğu buna uygun.

Aşağıdaki resimde Sol üst köşedeki far takımı Green Fusion, hemen yanında Blue edge, sol alt köşede Downtown Grey ve onun yanında Lady Lilac mevcut. Bu farların konsept ve tasarımı bana Gossip Girl dizisini hatırlattı diyebilirim.

 Oriflame Very Me Duo Far Renkleri

Lady Lilac
 Oriflame Very Me Duo Far Renkleri

Downtown Grey
 Oriflame Very Me Duo Far Renkleri

Blue Edge
 Oriflame Very Me Duo Far Renkleri

Green Fusion
 Oriflame Very Me Duo Far Renkleri

Oriflame Very Me farların swatch’larını da bu katalogdan alışveriş yapmayı düşünenlere yardımcı olması açısından hazırladım. Koluma normal fırça ile kuru olarak sürdüm. Islak kullanımla daha dramatik renkler de elde edebiliyorsunuz. Fotoğraflar flaşlıdır:

 Oriflame Very Me Duo Far Renkleri

 Oriflame Very Me Duo Far Renkleri

Oriflame Dare to Be Very Me far’ların her biri 1.9 gram ve yedi farklı renk seçeneği var. Her bir ikili farın fiyatı 13. Katalogda 12.90 TL.

Detaylar için http://tr.oriflame.com/dare-to-be



(*) Ürün Oriflame Türkiye tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir. İletişim için info @makyajcantam.org

5 yorum:

Adsız dedi ki...

o kutuların şirinliği ne öyle aldım elime kağıt kalemi listeye başlıyorum :)

aybike dedi ki...

keske dogal duran pembesiyle acık kahve ten rengi gibi renkleride olsaydı.ben cok renkli far sürmüyorum yakıstıramıyorum nedense kendime.heves ettim ama alamıcam :(

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

bütün renkler bunlar değil ki. zaten yazıyor 7 farklı 2li far seçeneği var diye... bronz-kahveli olanı da var mesela...

özge dedi ki...

yeşil çok tatlıı..

admin dedi ki...

diğer renklerini de aşağıdan görebilirsiniz:

http://tr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20345

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.