3.12.2010

Essie Silken Cord Oje

Bugün Essie Kış Koleksiyonu’ndan Silken Cord oje ile karşınızdayım. Dörtlü kutuya elimi attığımda Silken Cord’u gördüm ve ilk önce onu sürmek istedim. Kırmızı tonlarını çok seviyorum, bence elleri çok zarif ve klasik gösteriyorlar. Silken Cord’da aynen bu tarifime uygun, zarif bir kırmızı. Gerçekten insanı mutlu eden bir kış rengi. Şöyle karlı havalarda sürmek ne hoş olurdu ama gerçeklere dönelim, zira ben İzmir’de yaşıyorum : )

essiesilkencord1

Baz olarak Sally Hansen Double Duty sürdüm. Üzerine üç ince kat Essie Silken Cord ojeyi sürdüm. Bitiş için de Seche Vite Top Coat sürdüm. Sonuç düşündüğümden de güzel oldu, bu vesile ile de “Essie Silken Cordjoker kırmızılar” listemde yer aldı.

Sürümü çok kolay ama ben kalın kat sürme konusunda beceriksiz olduğumdan önce ince bir kat sürdüm, kuruduktan sonra tekrar ince bir kat geçtim. O da kuruyunca tekrar bir ince kat sürdüm. Siz kalın oje sürme konusunda rahatsanız kalınca tek bir kat bile bu ojede işinizi görür.

Essie kış koleksiyonu ve diğer tüm ojelerini http://www.essieturkey.com/ adresinden satın alabilirsiniz.


(*) Bu ürün Essie Türkiye tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir. İletişim için info @makyajcantam.org

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Birsey sormak istiyorum: Essie Ojelere elim hep gidiyor ama fiyatı görünce vazgeçiyorum. 1-2 tl'lik ojeleri görünce onlari alıyorum.
Sence neden Essie tercih edilmeli? Mesela daha mı geç soyuluyor?

Adsız dedi ki...

çok güzel bir renk bu bir de yeşili sür lütfen ben çok beğendim onu :) bir de eğer denemediysen essie really red kırmızı ojeyi dene derim nefis bir kırmızı o da güle güle kullan canım cicilerini

tuguna dedi ki...

supermis benim paketim de gelse de denesem:)

meraklıı dedi ki...

makyaj çantam essie dörtlü ojeyi nerden ve kaça aldın acaba ? =)

topsecret dedi ki...

blog çok güzelmiş,ama hiç bir yere sağ tıklanamaması çok sinir bozucu...verilen linkleri ayrı bir sekmede açmanın başka bi yolu varsa ben bilmiyorum.sürekli sayfadan çıkıp geri gelmek de usandırıyor insanı

admin dedi ki...

Kitapçı, daha geç soyuluyor, renkler daha çeşitli + biraz da zevk ve tercih meselesi.

ruhancım çok teşekkür ederim fıstık evet really red de muhteşem:)

tuguna eminim sana daha cok yakisir:)

meraklı, bana hediye geldi ancak essieturkey.com adresinde satılıyor.

topsecret, çok teşekkür ederim. CTRL tuşuna basarak linklere tıklarsanız yeni pencerede açılacaktır.

tommylover dedi ki...

ayy bende aldim bu koleksiyonu hemde arsizlik yapip 6sinida, birbrinden guzeller bu kapali kis aylarinda icimi aciyorla

TULIS dedi ki...

canımcım sitenin hastasıyım her gün mutlaka girip yeni bir şey keşfediyorum...ama bir şey takıldı gözüme,neden tırnak diplerinde oje yok?onlar tırnak eti mi,almamayı mı tercih ediyorsun...nedir?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.