14.12.2010

ALDO VANDINI Ürünleri

Size, ALDO VANDINI vücut bakım ürünlerinden bahsetmeye devam etmek istiyorum.

Aldo Vandini VinoSPA Body Lotion

ALDO VANDINI Urunleri
E vitamini, üzüm özleri, ve üzüm çekirdeği yağı içeren bir vücut losyonu. Cildi yumuşacık yapıyor ve ALDO VANDINI ürünlerinin bence en önemli güzelliği kokularının inanılmaz kalıcı olması.

Aldo Vandini Extra Care Hand Cream

ALDO VANDINI Urunleri
Bu ürün zeytin ve nar özleri içeriyor. Çook güzel bir kokusu var sanki yasemin çiçeği gibi kokuyor ve elleri yumuşacık yapıyor. Sürüp yedirdikten sonra elde yağlı, silikonumsu bir tabaka bırakmıyor, emilip gidiyor. Bunun da kokusu çok kalıcı, elinizi burnunuza götürdükçe uzun bir süre mis kokusunu alıyorsunuz.

ALDO Vandini African Nature Cream Shower & ALDO Vandini African Nature Body Milk

ALDO VANDINI Urunleri
ALDO VANDINI African Nature serisine ait bu iki ürün de e vitamini, shea yağı, egzotik incir özleri ve pantenol içeriyor. Her iki ürün de cildi yumuşatmaya ve nemlendirmeye yönelik. Özellikle kuru ciltten muzdariplere uygun bir seçim olacaktır. Şu soğuk kış günlerinde sıcak su ile bu duş kremini, sonra da vucut kremini kullanmak insana gerçekten mutluluk veriyor.

Şimdiye kadar abartmıyorum onlarca farklı vücut kremi denemişimdir. Çoğunda koku sürdükten on dakika sonra gider, hadi bilemedin yarım saat. ALDO VANDINI’nin bu dahil denediğim ürünlerinde koku çok uzun süre (saatlerce?) kalıyor. Sabah sürdüğünüz vücut kreminin öğlen hala teninizde kokması muhteşem birşey bence.

Bahsettiğim ürünlerin üçünü de çok beğendim. Özellikle vucüt kokularına meraklı olanlar ALDO VANDINI vücut serilerine bakabilir ve takım olarak bir set ürün alırsa koku konusunda da çok verim alabilir diye düşünüyorum.

ALDO Vandini Nerede Satılıyor & ALDO Vandini Satış Noktaları

ALDO VANDINI ürünleri internette www.nepazar.com adresinde ve trendyol’da satılıyor. ALDO VANDINI TÜRKİYE facebook sayfasını takip ederek TRENDYOL satışlarından haberdar olabilirsiniz. Ayrıca İzmir’de oturanlar, 5747/10 Sok. No:22 MTK Sitesi Çamdibi-İzmir adresinden depolarının ön tarafındaki indirim mağazasından da yararlanabilir. FRUTTINI ürünlerini ise Forum Bornova DOUGLAS mağazası'nda bulabilirsiniz.

(*) Ürünler, firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım tamamen kendi deneyimlerimdir. Iletisim icin info@makyajcantam.org

3 yorum:

j.d. dedi ki...

el kreminden bende kullandım..o kadar harika kokuyo kii hemde uzun süre dayanıyo kokusun..nemlendirme açısından da baya başarılıydı bence

Adsız dedi ki...

benlik bunlar o zaman kuru ciltmi dedin sen :)

admin dedi ki...

j.d. evet aynen öyle kokuları çok kalıcı bittim.

ruhan'cım, şu cream shower dedikleri duş jeli bgaya baya kremsi sana o gidebilir :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.