9.12.2010

Oriflame Very Me Göz Kalemleri

 Oriflame Very Me Goz Kalemleri

Oriflame yazı dizisinda sırada çift uçlu Oriflame Very Me Double Trouble göz kalemleri var. Açıkçası ben bu göz kalemlerini çok pratik buldum, tam çantaya at çık, az ve öz diyebilirim, çift uçlu olmaları da büyük bir avantaj, özellikle siyah-beyaz olanı kurtarıcı olabilir.

Renkleri çok güzel, serideki favorim yeşil kombinasyonu çünkü gerçekten çok güzel parlıyor. Ilk yeşil rengi henüz gözümde denedim, dayanıklılığı renkli göz kalemlerine göre gayet iyi.

 Oriflame Very Me Goz Kalemleri

Siyah-beyaz da günlük basit makyaj yapanlar için çok iyi düşünülmüş bence, üst kirpik dibine siyah, göz içine beyaz hop tamam!

13. katalogda fiyatları da çok çok uygun, renkli göz kalemi arayanlara tavsiye edebilirim rahatlıkla.

 Oriflame Very Me Goz Kalemleri

Bu göz kalemleri için buraya tık!



(*) Ürünler deneme amaçlı gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir. Iletişim için info @makyajcantam.org

2 yorum:

Seni Keşfettim dedi ki...

Siyah göz kalemleri dışında renklilerde hepaynı sorunu yasıyorum. bir süre sonra ucları öyle sertleşiyorki elimin üzerinde denediğimde semsert zorla bastırınca anca rengi cıkıyor. bunların uçlarının kalıcılığı nedir yumuşaklık bakımından

admin dedi ki...

Ben bütün göz kalemlerini kullanmadan önce, elimde bir alanı boyayarak bastırarak yumuşatıp uçlarını ısıtıyorum, bu yöntemle sert kalemler bile yola geliyor diyebilirim, zaten genelde makyözler de bu şekilde uygulama yapıyor, tavsiye ederim.

Bu renklerin bazıları daha yumuşak, bazıları orta sertlikle. Aman aman sert değiller, ama elde ısıtılarak daha iyi sonuç veriyorlar.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.