10.12.2010

ALDO VANDINI Vino SPA Firming Care

 ALDO VANDINI Vino SPA Firming Care

ALDO Vandini kozmetik ürünleri Avrupa’da çok meşhur bir seri. Özellikle doğal içeriklerle sundukları farklı koleksiyonları var. Koleksiyonlar temelde koku ve aromalarına ve aktif maddelerine göre ayrılıyor. Aldo Vandini ürünleri artık Türkiye’de ve yakında onları birçok yerde göreceğiz. Aldo Vandini Türkiye’yi takip etmek ve yeniliklerinden haberdar olmak için Facebook sayfalarını takip edebilirsiniz.


Önümüzdeki günlerde size ALDO VANDINI’nin birçok ürününden bahsedeceğim. Ilk olaraksa ALDO VANDINI Vino SPA Firming Care serisini tanıtmak istedim. Bu serinin hedefi tüm kadınların ortak noktası olan selülit ve dekolte sıkılaştırma.

 ALDO VANDINI Vino SPA Firming Care

1 aydan itibaren etki ettiği vaad edilen bu seri üzüm çekirdeği yağı, üzüm ekstresi ve E vitamini içeriyormuş ve cildin gözle görülür şekilde düzeldiğini iddia ediyor. Ben bu ürünleri bugün itibariyle kullanmaya başlıyorum ve 1 ay sonra size sonuçlarını tekrar yazacağım, stay tuned!

Önümüzdeki günlerde ALDO VANDINI markasının birçok ürününü beraber olarak inceleyeceğiz. Takipte kalın.

(*) Bu ürün firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım kendi deneyimlerimdir. İletişim için info @makyajcantam.org

7 yorum:

Adsız dedi ki...

nerde satılıyor bunlar mc?

RaheL dedi ki...

trendyol 'da su an kampanyası var aldo vandini'nin.kendime vanilyalı body mist ile cherry vanilyalı duş jeli aldım inş.seçimlerin koku acısından isabetlidir.merakla bekliyorum bu markanın ürün tanıtımlarını..

casey23 dedi ki...

selam! aldo valdini ve fruttini denildiği gibi şu anda Trendyol'da satışta, normal zamanlarda Douglas'da bulabilirsiniz. Ben her iki markanın da ürünlerini kullandım tabi selülit gibi hedefsel ürünler değil de genel olarak krem, peeling, vs gibi ürünlerini kullandım çok da güzel kokuları var öneririm arkadaşlar :)

admin dedi ki...

Adsız, trendyol'da ve aşağıdaki sitede bulabilirsin:

http://www.nepazar.com.tr

gülse, güle güle kullan canım bunların kokuları inanılmaz kalıcı eminim memnun kalırsın.

casey23 gerçekten öyle özellikle kokuları çok kalıcı şaşırdım :)

Unknown dedi ki...

ALDO VANDINI HYDRO LIP GEL
Muhteşem bir dudak nemlendiricisi!
Roacutane kullananalar yada çevresinde kullanan varsa bilirler dudakların ne kadar çok kururduğunu. Bu lipstikle dougles mağazasında tanıştım ve çok memnunum.Doktor bile şaşırdı dudaklarına nasıl bu kadar güzel baktın diyor.Eski halinden bile güzel.Ama yanımdan hiç ayırmıyorum.Kurudukça va silindikçe tekrar sürüyorum.Şiddetle tavsiye edilirrrrr:)

Adsız dedi ki...

Merhaba , fruttini ürünlerini bende çok merak ediyorum...Kokularını bilmiyorum.netten alıcam.Arındırıcısı kullanışlı bişeymi acaba? portakallı olanı cilde daha iyi gelir diye düşünüyorum.Selülitlere özellikle.Liççi-vanilya olanı bence güzel kokuyordur muhtemelen.Karar veremedim...:) ??

admin dedi ki...

adsız, kokuları son derece kalıcı, güvenerek alabilirsin, ben bu selülit setini bitirdim şu an, 2 ay sonunda sanki sıkılaşma etkisi yaptı diyebilirim, üzümlüsü daha güzel bence. sevgiler..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.