1.12.2010

Konu Dışı: Carte d`Or İzmir Buluşması

7305

Bu Pazar makyajcantam.org ve gittimyedim.com ekibinin bir kısmı ile Carte d`Or İzmir blog buluşmasındaydık! Ne yalan söyleyeyim Pazar sabah erken kalkıp uykumuzdan vazgeçip, mor gözaltlarımı kapatabilmek için kat kat concealer sürerken:) , “yaee burası izmir kimse kalkıp gelmez sabah sabah” diye düşünmedim değil ama pes etmedim. Ben zaten diyet yapan bir obur, gittimyedim.com yazarlarından ikisi zaten, “ya orada aç kalırsak” diye paranoya yapıp, erkenden kalkıp bizim evde bir güzel kahvaltı ettik şöyle krepli mrepli. Sonra düştük yollara, Carte d`Or diyerekten.

Buluşma mekanı İzmir Tarihi Asansör’dü ve meğer biz evde boşa kahvaltı etmişiz çünkü Carte d`Or ve Excel Iletisim bize muhteşem bir brunch hazırlamış da haberimiz yokmuş. Güne mutlu bir kahvaltıyla başladık. Blog yazarları arasında tek kozmetikçi bendim sanırım ama çok sıcakkanlı insanlarla tanıştım. Carte d`Or dondurmalı pastamızı yerken ettiğimiz muhabbetlerle çok güzel bir Pazar sabahı geçirdik. Carte dÒr ürünleri hakkında çok keyifli bir sunum dinledik, biliyor musunuz en az dondurma tüketen ülkelerden birisiymişiz ve dondurma hasta etmezmiş : )) Valla bunları duyduktan sonra diyette olmasam koca koca carte d`Or’ları kaşıklardım ama tadına bakmakla yetindim. Doğumgünü olanlar Carte d`or pasta da kestiler : )

DondurmalıBlogİzmir_1

Çıkışta elimize kocaman kocaman paketler verdiler, tanrım bunlar ne çok şaşırdık ve teşekkür ettik. Eve gelip açtığımda kocamaaan bir carte d`Or pasta ve carte d`Or selection dondurmaların yanı sıra enfes bir shaker set bizi bekliyordu.

Öncelikle Carte d`Or çalışanlarına ve ekibine bizleri düşündükleri için, kendimizi fotomodel gibi hissetmemizi sağlayıp şakşuk fotoğraflar çeken profesyonel fotoğrafçılara (stresten tanışma imkanı bulamadığım), Excel Iletisim ekibine İZMİR’de böylesine kapsamlı ve profesyonel bir blog buluşması düzenledikleri ve bizi de davet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Tanıştığım herkesin sıcaklığına ve dondurmalara yumulmaktan tanışamadıklarıma da selamlar iletiyorum elbette.

DondurmaliBlogİzmir_6

Beni çok mutlu eden iki minik de hediye vardı. Yetenekli craft bloggerları minik süs terlikleri hazırlamışlar ve hepimize birer hediye verdiler, örgü çantam ve çeyiz sandığı! Ben eş durumundan iki terliğe kavuştum, magnet olarak buzdolabıma asmayı düşünüyorum, çok teşekkür ediyorum emekleri için!



Bir yazı da GittimYedim.Com ekibinden gelecek, yoksa siz hâlâ bizim çok yazarlı, yeme-içme-değerlendirme bilogumuz olan, ailecek yiyip icip yazdigimiz GittimYedim.Com’umuzu takip etmiyor musunuz? Söyleyeyim, çok şey kaçırıyorsunuz. Sizler için makyaj yapmakla, oramıza buramıza kozmetik sürmekle kalmıyor, bir de gezip yiyip içiyoruz ve puanlıyoruz : )

5 yorum:

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

çocukluğumdan beri yaz kış demeden dondurmaları hüpletiyorum valla ne diyim :D en azından o kadar da kalorili değiller. Hatta artık doğum günlerinde normal pasta almak yerine son çıkardıkları yuvarlak ismini unuttuğum pastadan alıyoruz. Eh şimdi diğer pasta ve tatlıları alıp kalori kazanına düşmektense dondurma yine en iyi seçim. Hem mide hem de bağırsaklar için de :D

Matissera dedi ki...

o şak şuk fotoğrafınızı çekenler bizdik ^_^
keşke tanışsaymışız tüh!
yarın ki buluşmaya gel o zaman?
:)
http://matisserawonderland.blogspot.com/2010/12/bulusuyoruz.html

ozge dedi ki...

güzel manzara eşliğinde brunch ve carte dor eşliğinde güzel sohbetler bir izmirli olarak çok pis kıskandım :P
afiyet olsun

Sel dedi ki...

Carte d'or un guru bloglarıyla ne alakası var hiç anlamadım?
Naptınız hakkaten?

admin dedi ki...

@matissera, hadi yahu teğet geçmişiz desene. bu yorumunu da ancak şimdi gördüm, bir dahakine artık, sevgiler..

@FMF; evet o pastadan ben de bir kez doğumgünü pastası yapmıştım :D

magrenta, aa sen izmirde miydin, tüh yahu bilmiyordum bir dahakine artık.

Sel, kahvaltı daveti ve dondurma tatma, bu kadar:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.