30.12.2010

Oriflame Kapaklı Ruj Fırçası


Uzun süredir çantamda taşımak ve rujlarıma müdahele etmek veya sürmek için ucuz ve kapanabilen bir ruj fırçası arıyordum. Oriflame geçen ayki katalogda bu fırça 9.90’dı ben de denemek için arkadaşımdan sipariş verdim. Kapalıyken yaklaşık 6-7cm uzunluğunda olan bu fırçayı açtığınızda kapağı arka tarafına takıyorsunuz ve birden uzun bir fırça oluyor.



Günlük ruj uygulamalarında fırça tercih edenler ve ucuza almak isteyenlere yönelik bir ürün. Ben bu aralar kışın gelmesi ve Küçük Sırlar dizisinde habire gördüğüm kırmızı rujlar sayesinde eski renklerime bir geri dönüş yaptım. Gün geçmiyor ki kırmızı mat ruj, narçiçeği renginde ruj filan sürmeyeyim. Haliyle bu renkleri sürerken fırçayla çok daha güzel oluyor. Aslında bende ruj için Estee Lauder’ın bir fırçası var ama o kapaksız olduğu için yanımda taşıyamıyordum, bu çok iyi oldu.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

biiirrrr kırmızı rujum bile yok anlıyormusun hadi gülümse :) gelip o kırmızılarını araklardım ama yol uzun canım bu fıça kullanışlı değil mi yazıyorum ben listeye :)

admin dedi ki...

ekle canim hem ucuz hem kullanisli :) gorusemezsek iyi seneler canim beniiiiim mucuuuuks

caramel macchiato dedi ki...

kesinlikle bunun gibi bir fircaya ihtiyacim var.. kirmizi ruj suremez oldum :S

admin dedi ki...

bu ucuz gusel bisi aslında. kırmızı diyince hep gözümün önüne senin şanel rujun geliyor :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.