8.12.2010

You+Eye Cosmetics Likit Eyeliner

You+Eye Cosmetics’den denediğim bir başka ürün de likit kalem eyeliner oldu. Bu tarz eyeliner’ları çok seviyorum, uygulamaları çok pratik ve sürümleri kalıcı oluyor.

Eyeliner’ı fırça ile sürme sorunu yaşayanlara bu ürünü önerebilirim, özellikle ince kuyruk için ideal bence.

You+Eye Cosmetics Likit Eyeliner
Rengi simsiyah ve gayet kalıcı bir likit eyeliner. Çıkarmak için cleansing oil'den aşağısı kurtarmıyor bu yüzden yağlı göz kapakları için ideal bence. Aynen keçeli kalemle resim yapar gibi ince kuyruklu eyeliner çekebilirsiniz.

You+Eye Cosmetics’in bu eyeliner dahil tüm ürünlerine www.kozmetiksite.com adresinden ulaşabilirsiniz.

You+Eye Cosmetics Likit Eyeliner

(*) Bu ürün Tanaçan Kozmetik tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir.

2 yorum:

S. dedi ki...

bu tarz eyeliner ile ben de inanılmaz rahat kuyruk yapıyorum ve sadece eyeliner+maskara+allık ile hoş sonuçlar alıyorum...

en rahat yöntemim ise; kalemi yatay tutup, kalem kavisi ile kuyruğu yapıp ardından göz pınarıma gelirken dikleştirerek tek hamlede çizgiyi çekmek oluyor... maybelline'in ürünü de güzel bu konuda...

Unknown dedi ki...

You+Eye Cosmetics Likit Eyeliner'ı önermiş olduğunuz www.kozmetiksite.com adlı sitede bulamadım.
Bulabileceğim başka hangi siteler olduğu hakkında fikriniz varsa paylaşır mısınız?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.