26.12.2010

Makyaj Fırçaları Videosu


Makyaj Fırçalarım ile ilgili çok fazla soru geliyor, en çok hangisini ne için kullanıyorum, makyaj fırçaları nasıl kullanılır gibi. Ben de kısa bir video ile fırçalarımı hazır yıkamak için çıkarmışken size en çok kullandığım fırçalarımı ve onları ne için kullandığımı anlatmaya çalıştım. Umarım işinize yarar. Şimdiden keyifli haftalar!

11 yorum:

eli dedi ki...

cok güzel fircalar, inglot burda hic rastlamadim, mac bana cok pahali geliyor, the body shop fircalari denedim harika en kisa zamanda bir iki tane almayi düsünüyorum. benimkiler genelde drugstore fircalari ve de cok memnunum. zaman zaman yikiyorum mis gibi oluyorlar. firsat bulursam ben de fircalarimi tanitayim blogumda :-)

sevgiler eli

buket dedi ki...

süpersin mc tbs'a pudra fırçasına bakmak için uğramayı düşünüyorum yakın zamanda eline sağlık:)

Kalem-i Fâni dedi ki...

harikaaa tam da ihtiyacım olan bilgilerle dolu bir video!takip ettiğim bloglar arasında kesinlikle en çalışkan blogger sevgili MC:))çok teşekkürler...

miray

Unknown dedi ki...

İnglot, inglot inglot. Sayende tanıştım iyiki tanıştırdın bizi canım.ellerine sağlık.

fmcel dedi ki...

Harika bir video olmuş bayıldım...kesinlikle çok faydalı oldu,emeğine sağlık,teşekkürler...
Birde inglot fırçaları online nereden alabilirim?yeni videoları bekliyoruz....

şeker dedi ki...

çok güzel ve eğitici bi video olmuş makyaj çantam :) birçok şey öğrendim kesinlikle çok teşekkürler =)

Adsız dedi ki...

fırçaların arasına dalmak istedim ya :) bence de çok faydalı olmuş bu video benim gibi acemiler için çok iyi özellikle :)

Honey dedi ki...

çok işime yaradı,güzel bir fırça seti yapmak istiyorum kendime teşekkürler

admin dedi ki...

eli, önemli olan memnun kalmak zaten gule gule kullan :)

buket, rica ederim canim sevgiler..

miray, çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin beni mutlu etti :))

Ilknur'cum rica ederim canım süper di mi inglotlar :)

fmcel, beğenmene sevindim, inglot'un maalesef online satışı yok canım.

şeker, işine yaramasına sevindim:)

Ruhan'cım öpüyorum canım :)

handan, umarım işine yarar.

hande dedi ki...

çok faydalı bir video olmuş benim gibi acemiler için özellikle:) teşekkürler. sana eminim çok karşılaştığın ama bir kez de benim dile getirmek istediğim bir şey soracağım:) mac ve inglot fırçalarla ilgili. Fırça alışverişi için belli bir bütçe (ciddi bir bütçe) ayırdım kendime, sormak istediğim eğer bir kısıtımız yoksa mac yerine inglot seçmeli miyiz yine de? ne olursa olsun fazladan para vermeye gerek yok, inglotu da mac kadar tavsiye ediyorsan. Bu özellikle kabuki ve göz serisinin tüm fırçaları için sorduğum bir şey. Mac'in 187 ve 129'unu kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. zaten fırçanın ne derece önemli olduğunu özellikle 187'yi aldıktan sonra anladım. Ne dersin? Hepsini Mac'ten mi dizmeli, yoksa şu model için Inglot al, o işini görür, Mac'e o kadar para bayılma diyeceğin bir şey var mı? şimdiden teşekkür:)

admin dedi ki...

sevgili hande, ben kalite olarak mac ile inglot fırça arasında bir fark göremiyorum ancak benim düşündüğümün aksini düşünenler de var. bunun haricinde bir de inglot'taki fırçalar çok kısıtlı, MAC'ten daha advanced fırçalar seçebilirsin, zaten artık aralarında o kadar da fiyat farkı kalmadı fazla :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.