16.12.2010

Oriflame Very Me {Fondöten & Mascara}

Geçtiğimiz hafta boyunca sizlerle birçok Oriflame yorumu paylaştım. Umarım benden ekonomik ürün önerisi isteyenlere faydası olmuştur yazılarımın. Bugünse Very Me’den denediğim son iki ürünü de sizle paylaşmak istiyorum. Böylece Oriflame dosyamızı şimdilik kapatıyoruz.

Oriflame Very Me Smoothie Foundation: Bu fondöteni en çok ekonomik fondöten arayan genç kız grubuna öneririm. Sebebi şu, güzel kokuyor, kapatıcılığı yeterli seviyede, parlamaya çok meyilli olmayan, mat görünüme yönelik ve çook uygun fiyatlı bir fondöten. 30ML ve MADE IN POLAND. Zaten Dare to Be koleksiyonu ürünleri bence gençlere yönelik olarak tasarlanmış, gerek fiyat gerekse performans açısından. Bendeki açık olan rengi, katalogdaki rengi anlayamayanlar aşağıdaki fotoğraftan faydalanabilir.

Oriflame Very Me
Oriflame Very Me
Oriflame Very Me
Oriflame Very Me Fat Lash Mascara: Oriflame’den daha önce hiç mascara almamıştım, bu bir ilk oldu. Bu mascara’yı sevdim çünkü fırçası klasik kıl fırçalardan değil, artık o tip mascaraları hiç sevmiyorum. Bu rimelin fırçası aynı Cover Girl Lash Blast gibi, tombul ve plastik, yarattığı etki de ona çok benziyor. Kirpikleri ayırarak dolgunlaştırıyor. Gün içinde akma yapmıyor ve pul pul dökülmüyor. Fiyatına oranla performansı gayet iyi. Eğer önümüzdeki günlerde şu hava açar da gün ışığı yakalayabilirsem : ) bu ürünleri kullandığım bir göz makyajı da yayınlayacağım.

Oriflame Very Me
Oriflame Very Me
Bu ve diğer Oriflame ürünleri için: http://www.oriflame.com.tr

Bu arada email ile defalarca aldığım bir soru var Oriflame hakkında, yeri gelmişken onu da cevaplamak istedim:

Oriflame satıyor musun?

Hayır, ben Oriflame distribütörü değilim. Ancak çok yakın bir arkadaşım satıyor ve ben de alacağım zaman ondan alıyorum. Eğer üye olmak isterseniz onun email adresini size verebilirim.


(*) Bu ürünler firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir. Iletisim icin info @makyajcantam.org

7 yorum:

Tgcvn dedi ki...

o maskaradan bende de war ve kirpikleri siyaha boyamaktan başka bir işe yaramıor.belki bu ürünler size bedawa gelio die övüosunuz ama bence keşke gerçek düşüncelerinizi yazsanız.size güwenip alacaklar o ürünleri çünkü...

Adsız dedi ki...

arkadasınız bilir o zaman sorum olcaktı bu yılbası katalogundaki takma kirpik ve 5 li fırca seti hakkında bilgi almak istedim fırca takımı iyi midir acaba ve takma kirpiğinde dramatik olanı cok mu iddalı cevaplarsanız sevinirim :)

Adsız dedi ki...

güle güle kullan makyaj çantam =)) fiyatlarını da paylaşırsan süper olucak ;)

admin dedi ki...

Adsız, teşekkür ederim. Mascara 6.90, fondöten bu ayki katalogda yok ama 13 civarıydı galiba.

Diğer adsız, takma kirpiğin dramatik olanı gece makyajına uygunmuş, 5'li fırça setini denememiş arkadaşım da o yüzden birşey diyemiyor.

tqc, bunlar benim gerçek düşüncelerim. altına belirtmemin sebebi, bu blogda ABD BLOG DISCLAIMER'larını uygulamam. Yani gizliden gizliye reklam yapmamak, aksine hangi ürünün PR ürünü olduğunu bildirmek.

benim bir ürünü değerlendirme kriterim fiyatı ve fiyatına göre vaad ettikleridir. 6 liralık bir rimelden Dior Show performansı beklemek ve ona kıyasla değerlendirip düşük vermek bence doğru değil. altını çiziyorum, "bana göre" fiyatına göre gayet iş gören bir rimel. Aksine beğendiğim bir ürün olmuştu. Her ürün herkese gitmeyebilir tabi.

Tgcvn dedi ki...

ben oriflame ürünlerini sewerek kullanırım özellikle de rimellerini ama bu rimel beni büyük hayal kırıklığına uğrattı tamam 6 lira olabilir ama waat ettiği hiçbir şeyi gerçkleştirmio.kirpiği siyaha boyayıp bırakıo yani hacim felan wermio katalogda yazdığı gibi...

slmz dedi ki...

Ben şu ana kadar bi iki ürünü dışında hiç oriflame kullanmadım..Ama avon her ay mulaka indirim olduğu zaman özellikle bi kaç şey alırım yani ve şu ana kadar kullandığım avon ürünleri arasında hiç birinden şikayetim olmadı..Aksine market ürünleri cildime zarar verirken avon bunu yapmadı !

admin dedi ki...

qtqc, sonuçta beğeniler kişiden kişiye değişebiliyor, sen de haklısın.

fatale'ye kıyasla aman aman hacim veren bir ürün değil ama dün tekrar sürdüm, ortalama olarak yeterli bence.

@simz, güle güle kullan.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.