20.12.2010

Taze Bittiler.. #12

Yıl sonuna yaklaşırken makyaj ve cilt bakımı favorilerini yaptık. Yakında bir de oje favorisi yapacağım. Yıl sonu değerlendirmelerle biterken, ben de bu ay bitirdiklerimi yazayım, dolaplarımı temizleyeyim dedim.

tazebittiler_aralik

1. Oriflame Sun EDT Parfüm: Bu spreyi birkaç ay önce Oriflame Moon serisinde 2 al 1 öde yaptığında almıştım. Şeftali kokusu var ve ben nedense şeftali ile ilgili rengi dahil her şeyi seviyorum. Kokusu biraz daha kalıcı olsa iyi olurdu ama gene de fiyatına göre gayet güzel günlük bir parfüm.

2. FA Blue Romance Deodorant: Ben normalde deodorantta Nivea insanıyımdır, Nivea’nın pudrasız deodorantının kokusunu pek değiştirmem. Hadi kendimi kırayım diyip Blue Romance’ı denedim, kokusu gerçekten çok hafif ve romantikti, hem de pudrasızdı, pişman olmadım. Pudraları deodorantlardan nefret ediyorum çünkü.

3. Shiseido Pureness Matifying Cream: Bu, size yazmasam da, son üç yılda benim sanırım bitirdiğim altınca şişe. Pureness serisinin bu nemlendiricisinden inanılmaz memnunum, zaten 2010 cilt bakımı favorilerimde de yer vermiştim. Tam yağlı ciltlere göre, su gibi hafif, yağlandırmaz, akmaz kokmaz sivilce yapmaz, süper bir şey. Bir tane daha bitti, pamuk eller cebe yine, sniff sniff.

4. John Frieda Frizz Ease Curl Around Daily Conditioner: Saçlarımda John Frieda tercih ettiğimi defalarca yazmışımdır. Bu saç kremini de 2 aydır kullandım sanırım. Gerçekten yumuşacık yapıyor saçları ve buklelerin elektriklenmesini, tamamlayıcı seri ile kullanıldığında, engelliyor. Ben memnun kaldım. Tekrar yine John Frieda alacağım.

5. Clinique High Lengths Mascara: Bu rimeli size tanıtmıştım zaten, çok sevdiğim bir ürün oldu, tekrar aynısından indirimli bulup almayı düşünüyorum, çok memnun kaldım.

6. Avon Super Curlacious Mascara: Bunu Avon satan bir arkadaşımdan almıştım. Kıvırması fena değil ama diğer açılardan berbat bir rimel. Doğru düzgün boyamıyor, boyasa da gün içinde uçup gidiyor. Tekrar almam.

7. Maybelline Lash Stiletto Mascara: Bunu da daha önce tanıtmıştım, bu da çok beğendiğim, kirpikleri uzatan bir rimel. Ancak aynısından tekrar almayı düşünmüyorum, yerine farklı ürünler deneyesim var.


3 ürün daha bitirseymişim 10’u tamamlayacakmışım, hadi bakalım darısı Ocak’ın başına!

11 yorum:

itsbea dedi ki...

shiseido nemlendirici yağlanmayıda önlüyor mu acaba?çok merak ediyorum bu ürünü kesin deniycem artık:)

admin dedi ki...

@itsbea, tamamen önlüyor diyemeyiz hiçbir ürün için ama büyük oranda geciktiriyor diyebilirim. makyaj altına kullanmak için de çok iyi. almayı düşünürsen mutlaka cosme-de veya çilekten al fiyat olarak en uygun oralarda.

Unknown dedi ki...

ellerine sağlık canım. Clinique High Lengths Mascara'yı ben bitürlü sürmeyi beceremedim çok zor geldi bana. :)

Adsız dedi ki...

bende yazayımmı :) loreal telescopic rimel,tbs çilekli ve hindistan cevizli body butter,victoria's secret secret charm body mist yine vs love spell body mist,chanel chance parfüm,yves rocher el kremi,benefit glos mac nanagold far ama bu ay bitecek 2-3 ürün daha var elimde az kaldı yazmasam çatlayacaktım :D

Buse dedi ki...

sLm m.ç konuyla alakası yok belki ama bişi sormak istiyorum sana..Bana makyaj altına kullanabileceğim yağlı olmayan ama etkili bi şekilde nemlendiren bi nemlendirici önerebilir misin acaba ? şimdiden tşkkürler (:

Adsız dedi ki...

canım bende nivea dan vazgecemeyenlerdenim deo konusunda....teyzem vardı(vefat etti) bize kalmaya her gelişinde makyaj masasına cıkardıgı ilk şeylerden biri de nivea deosu olurdu....sanırım onu hatırlattıgından olsa gerek hep alıyorum. bu arada bende inat ettim bu ay sonuna kadar bişiler bitirmeye calışcam ,bakalım....bide,mail atmıştım sana bi bakıver uygun zamanında ....cok cok sevgilerimle canım. gözde :))))

Adsız dedi ki...

Bu arada söylemeyi unuttum karmadan kuruya dönük bi cilt yapım var...

Helly Helena dedi ki...

Saç içinde yapsan şu favorilerden MC..Bizde senden sonra yazsak yine..

Shiney dedi ki...

Frizz- Ease'yi bende kullaniyorum cok memnunum! :))

Unknown dedi ki...

eline sağlık.bayılıyorum ben bunları okumaya. benimde yazım geliyor yoldaaaaa...

admin dedi ki...

@ilknur, fırçanın ovalini tam kirpik dibine oturtup tek hareketle yukarıya. en iyi sonucu öyle veriyor :)

Ruhan'cım sefan olsun canım daha güzel şeyler bitir inşallah :) yeni yazılarını bekliyoruz bu arada:)

Buse, Hem nemlendiren hem yağsız olması biraz zorlaştırıyor ama araştırırız.Clinique ürünlerine bakabilirsin karma ciltler icin güzel ürünler var.

gözde, allah rahmet eylesin canım. sevgiler..

Helena, yılbaşından evvel saç ve oje olarak 2 yazı daha yayınlayacağım :)

Shiney, güle güle kullan çok güzel değil mi..

Ilknur beğenmene sevindim canım.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.