29.12.2010

UNT Prodige Serum

ÜNT markasını ilk kez tavsiyede bulunan bir okurumdan duymuştum, ürünlerinin kaliteli olduğunu ve Türkiye’deki fiyatlara kıyasla uygun olduğunu ve onun cilt bakım ürünlerinden memnun kaldığını ifade etmişti. ÜNT Kozmetik ürünlerini deneme fırsatı bulduğuma çok sevindim bu yüzden. ÜNT ürünlerini http://www.shopunt.com/tr adresinden alabilirsiniz.


ÜNT Prodige Cellules Futuristes Juvenescent Serum, yaşlanma karşıtı bir cilt bakım ürünü. UTTWILER SPÄTLAUBER KÖK HÜCRE ÖZÜ, VITASOURCE™, FOSFOLIPIT, MATRIXYL gibi cildi yenileyici aktif içerikleri var. Sabah ve akşam temiz cilde, tonikleme işleminin ardından yüz ve boyna sürülmesi paket üzerinde öneriliyor. ÜNT’nin bu yeni serumunun bize vaat ettikleri şunlar, web sitesinden alıntıdır:

Cildiniz durmaksızın yaşlanmanın ve çevresel tahribatın zarar verici etkisine maruz kaldığı için, kök hücreleriniz işlevini yerine getiremez hale gelir. Sağlıklı kök hücrelerin işlevleri azalsa bile, cildin kendi kendini canlandırma olasılığı, kök hücre haznelerinin stimülasyonu yolu ile devam eder. PRODIGE olağanüstü anti-oksidan etkisine sahip nadir bulunan elma kök hücrelerinden elde edilen özlerle formüle edilmiştir. Uttwiler Spätlauber’den elde edilen kök hücre özleri, ciltte bulunan kök hücre aktivitelerine inanılmaz ölçüde yardımcı olur. Kök hücrelerini harekete geçirerek cildinizi yeniden canlandırmakla ve gençleştirmekle kalmaz, aynı zamanda cildin kendi kendini onarma gücünü arttırarak cildinizin sıkılığını, dokusunu ve rengini geliştirir.

İçeriğindeki Telomeraz Enzim ile PRODIGE hücresel yaşlanmanın zarar verici etkilerini durdurarak cilt hücrelerinizin temel DNA yapısını dengede tutar. Araştırmacıların son bulgularına göre aktive edilmiş telomeraz süresiz olarak kendi yetişme ortamlarında yetiştirilebilir. Sonuçta, bu sağlıklı cilt hücrelerinin ömrünü uzatır ve yaşlanma sürecinin hızını yavaşlatır.

Matrixyl ve Fosfolipit ilavesi ile, PRODIGE cilt hücrelerine yeniden hayat vererek nem takviyesinde bulunur ve cildinizi besleyerek, cildinizi zararlı dış etkenlere karşı korur. Dokularınızı yenileyerek, cildinizi baştan aşağıya sağlıklı ve ışıl ışıl bir görüntüye kavuşturur. PRODIGE uzun süre dayanıklı mükemmel bir cilde sahip olmanızı sağlar.


Ben yaşım itibariyle bu tarz ürünlerde fark yaratacak bir cilde sahip değilim ama ÜNT PRODIGE serum aktif içerikleriyle ilgimi çekti. Nemlendirici olarak kullandığım bu ürün damlalıkla şişesinden alınıyor ve hafif bir uygulama için maksimum iki tık damla işinizi görüyor. Bu ürün de inanılmaz hafif yapılı, sürdükten sonra “ne sürmüştüm ben nerede” diye ardından bakakalacağınız, zira cilt tarafından hemen emilen, kadife gibi bir ürün.



Damlalıklı ambalajı sayesinde çok hijyenik bir ürün ve Türkiye’deki birçok anti-aging serumlarla kıyaslarsanız fiyatı çok uygun. Şuradan satın aldığınızda ücretsiz posta ile kısa bir sürede elinizde oluyor.

Kutusunda kullanmadan evvel kulak memesinde alerji testine tabi tutulması öneriliyordu, ben ilk kez kullanmadan hem kulağıma hem elime sürüp yattım. Ertesi sabah baktığımda herhangi bir iritasyon ve alerji problemi yaşamadığımdan tekrar kullandım. Yeni deneyeceğiniz cilt bakım ürünlerinde bu testi yapmak her zaman için bir güvenlik önlemi aslında.


Şu aşağıdakilar ÜNT PRODIGE Serum’un tam içindekiler listesi. Birçok likit kozmetik ürünü gibi bozulmaması için elbette bu da paraben içeriyor ancak en sonda yazıldığından miktarın az olduğunu anlıyoruz. Açıkçası şu an’a kadar içinde paraben olmayan bir serum ve nemlendiriciye pek rastlamadım.

Bu yazdıklarım ürünle ilgili bir haftalık izlenimlerim. Uzun vadede etkilerinin çok daha iyi gözlemleneceğine eminim.


(*) Bu ürün ÜNT tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım aksi belirtilmedikçe kendi izlenimlerimdir. Iletisim için info @makyajcantam.org

11 yorum:

fruko dedi ki...

UNT markasına dair övgü dolu kullanıcı yorumları nette sık sık karşıma çıkmaya başladı, ben de bir ara serumlarından alacağım.
İçinde paraben olmayan nemlendirici ve serum da var aslında. Organik ürünler insanlar tarafından nedense pek ciddiye alınmıyorlar gibi, sen ne deüşünüyorsun bu konuda?
Bir süredir paraben-free oldukları için organik içerikli nemlendirici, temizleyici ve serum kullanıyorum. İşlerini de gayet iyi yapıyorlar, belirtmek istedim :)

admin dedi ki...

Fruko'cum, evet benim de yorumlar ilgimi çekiyordu özellikle pore refiner plus ile ilgili, onu şu an kullanıyorum tekrar yazıcam ilerleyen günlerde.

ya açıkçası ben bu konuda şöyle düşünüyorum, paraben miktarları zaten eser miktarda 0.01 gibi. Bunun da kötü bir şeye sebep olup olmayacağına dair net bir sonuç yok, hep ikilemler var. fazla ciddiye almıyorum yani çünkü paraben her yerde var, elimizi yıkadığımız sabunda, bulaşık deterjanlarında... ama tabii bu benim görüşüm.

bazı organik ürünleri denedim ama kimisini kokuları yüzünden sevmedim, kimisi de cildime iyi gelmedi. ama ileride parabenli x ürünümle aynı performansı gösteren birşey çıkarsa neden olmasın?

Unknown dedi ki...

Merhaba Makyaj Çantam,

Daha önce bu markayı hiç duymamıştım, ama araştırdıkça hoşuma gitti.Bu markanın yüz temizleme ürününü kullanma fırsatın da olacak mı? Olursa ve paylaşırsan çok sevinirim.
Kuru bir cilt tipine sahibim. Tüm makyajımı, göz de dahil jel ile yıkayarak çıkartıyorum. UNT vadettiği gibi cildi kurutmadan temizliyorsa hemen sipariş vereceğim.

Güzel bir gün diliyorum,

admin dedi ki...

esra merhaba, şu an için yüz yıkama jeli elimde yok maalesef ama ileride olursa elbette yazarım. sevgiler..

Adsız dedi ki...

Merhaba

kredi kartı ile ödeme yaparken kredi kartımızdan dolar olarakmı yoksa tl olarakmı çekiyorlar?

saygılar deniz

deeptone dedi ki...

merhaba. cumadan buyana bloguma giremiyorum. gugıl otomatik robotları kilitlemiş. olurmuş bu. özür de dilediler. ama çok beklettiler.

sanıyorum, siz, bu konunun nasıl çözüleceğini biliyormuş sunuz. blogçu arkadaşlarım söylediler.

dns ayarlarımı değiştirmeye çalıştım.
wireless olduğu için 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yazdım. onarıldı. ama bloguma yine giremiyorum.

yardım edebilir misiniz. rica etsem. yazabilir misiniz bana.
boş zamanınız olursa.

rahatsız ediyorsam özür dilerim.

deeptone dedi ki...

tekrar merhaba.
bir kez daha dns ayarlarını değiştirdim. bu kez 154 ile başlayan noları girdim. değişip onarılıyor ama bloguma yine giremiyorum.

umarım yardım edersiniz.
:)

admin dedi ki...

Adsız, bu senin kredi kartına göre değişiyor. Bazı bankalar tr'ye anında çeviriyor bazıları da ekstre kesilirken tl'ye çevirip çekiyor.

deepblue, eger blogunu google kapadiysa onlardan destek alman gerekiyor, bizim dedigimiz durum kapatilmayan, engellenen bloglar icindi.

Adsız dedi ki...

makyajçantam,ben de bu ürünü bir süredir kullanıyorum ve yorumlayacağım ama foto makinemin şarjını bulamadıgım için şu pompa kısmının fotosunu çekemedim,postu yayınlayamadım.eğer izin verirsen senin çektiğin bir adet fotoyu(şu ürünü gösteren foto) kullanabilir miyim kaynak göstererek cnm?

admin dedi ki...

gizemel elbette kullanabilirsin canım.

Nail Art in Wonderland dedi ki...

gümrükte sıkıntı çıkarmazlar mı ki? benim de istediğim ürünleri var da, emin olamıyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.