23.12.2010

Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle and UV Damage Corrector

 Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle and UV Damage Corrector

Clinique Repairwear Laser Focus Serum, cildine ikinci bir şans tanımak isteyen kadınlara yönelik tasarlanmış bir cilt bakım serumu. Genç yaştakilerin önlem olarak kullanabileceği, orta yaş ve üzerinin de tedavi amaçlı kullanabileceği profesyonel bir serum, Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector.

Ürünün vaadi, 12 hafta düzenli kullanımın akabinde %63 olarak lazere etkisine yakın bir değişiklik göstereceği yönünde. 12 haftada günde iki kez 3’er damla kullanıldığında bu etkiye ulaşılabileceği iddia ediliyor. UV hasarını gözle görülebilir olarak iyileştirebileceği, kırışıklıkları azaltacağı da diğer faydaları arasında.

 Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle and UV Damage Corrector

Ürün inanılmaz hafif yapılı, damlalıkla alıyorsunuz ve süt renkli incecik bir sıvı çıkıyor. Anında emiliyor cilt tarafından. Bu kadar hafif yapılı olduğundan göz çevresine kullanımı da uygunmuş. Kokusuz ve içeriğinde vitamin A gibi peptidler ve diğer vitaminler bulunuyor.

 Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle and UV Damage Corrector

Ürün elime geçtikten sonra biraz araştırdım ve birçok yabancı blogda bu kremi kullananların fotoğraflı yorumlarını okudum. 6 hafta kullananlar bile gözle görülebilir bir fark gördüklerinden bahsetmişler. Açıkçası tüm bu özellikleriyle Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector beni çok heyecanlandıran bir ürün oldu.

Yaşım itibariyle kırışıklıklarım yok ama yoğun çalışma saatlerim yüzümden belirecek çizgilere karşı bir önlem almak istiyordum. Geçen hafta Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector kremi kullanmaya başladım. 12 hafta sonra ulaştığım tam sonuçları size resimli olarak yayınlayacağım.

Şu blogda sekiz haftalık sonuç var mesela, bence çok iyi.

Ürün hakkında bilgi almak ve Clinique sayfasındaki gerçek fotoğraflı sonuçları görmek için tık!

30 ml’lik damlalıklı ambalajında satılan bu ürünün Türkiye fiyatı 185 lira civarında.


(*) Bu ürün Clinique Türkiye tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir. Ürünle ilgili yazdıklarım kendi fikirlerimdir. Iletisim için info @makyajcantam.org

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yıllara meydan okumak mı bu şimdi :) sahiden işe yarıyormudur ya merak ettim şarap tadında hatunlar demek olur bu işe yarıyorsa eğer :)

admin dedi ki...

Ruhan'cım öyle canım valla, internetteki sonuçlar çok iyi bakalım bende nasıl olacak.

Adsız dedi ki...

kullandıysanız tamamen sonucları yazarmısınz?:(

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.