7.12.2010

Essie Going Incognito Oje

Essie Kış Koleksiyonunun favorilerinden biriyle karşınızdayım bugün, Essie Going Incognito. Bu sezonun favori yeşili bu olmalı, gerçekten çok çok güzel bir yeşil. Hani yeşil ojeler bazen rahatsız eder ya insanı, bu öyle değil, sürünce böyle bir beyaz gösteriyor elleri, çok sade ama trendy duruyor. Gerçekten çok beğendim ve geçen hafta 3 gün boyunca tırnaklarımdaydı çıkarmaya kıyamadım.

Sizler de Essie kış koleksiyonunu görünce en çok Going Incognito’yu sordunuz, ben de sizler için 3 gün içinde farklı yer ve zamanlarda çektim fotoğrafları.

Manikürümüz düzgün, bu daha ilk gün, sadece TEK KAT Going Incognito var tırnaklarımda:

 Essie Going Incognito Oje

 Essie Going Incognito Oje

Bu ikinci gün, hala tek kat, ve enfesssss ♥ Hesionka 3D Clutch’ımla ♥ eğitimdeyken çekilmiş bir snapshot. Manikür artık biraz bozulmuş kusura bakmayın, aramızda yabancı yok:

 Essie Going Incognito Oje

Bu galiba üçüncü gün akşamı, evde öğrencilerimi beklerken : )

 Essie Going Incognito Oje

Haftasonu katıldığım iki günlük bir kişisel gelişim eğitiminde yuvarlak yaptık, herkesin bir özelliğini ve adını söylemesi gerekiyordu. Sıra bana geldiğinde “Ben MC. Ojeleri severim!” dedim. Gruptan birisi, “iyi de naber dünküyle aynı bugün hala yeşil tırnakların!” diye güldü. “Doğru” dedim, "ama bu Essie Going Incognito!". Anlamadı tabii ki beni, heheh!

Going Incognito'yu satın almak ve diğer Essie cicilerini görmek için www.essieturkey.com

(*) Bu ürün firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir. Ürünle ilgili yazdıklarım tamamen kendi deneyim ve düşüncelerimdir. Iletisim için info @makyajcantam.org

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bu şişedekinden çok daha güzel duruyor tırnaklarda ya sipariş vermek farz oldu :)

Adsız dedi ki...

birşey sorabilirmiyim izninizle? esssie ye ulaşamayacaklar için bu rengin muadili flormar goldenrose gibi markalarda varmı acaba?

Judy Abbott dedi ki...

çok beğendim rengi.

melis dedi ki...

Renk muthis bayildim. ellerine saglik, ayni zamanda ben essie nin kaliciligindan da cok memnunum

Adsız dedi ki...

bin tane resim çekmişsiniz ama bir tane bile gün ışığında resim yok. yani şu sapsarı ışıkta çekilen resim kimin işine yarar anlamıyorum, resimler arasındaki renk farkına bakın bi ya

admin dedi ki...

Çok özür dilerim hizmette kusur etmişim.

admin dedi ki...

bu vesile ile diger yorumlara da cevap vereyim,

ruhan'cım teşekkür ederim canım..

Adsız, Flormar neon yeşil benziyor biraz ama bunun kadar koyu değil. Bence buna en yakın yeşil AVON'da var.

Judy, evet ben de ^_^

melis, aynen cok guzeller degil mi?

Adsız dedi ki...

yoruma bak yaw,her türlü ışıkta nasıl göründüğünü anlıyorum ben bu resimlerden kendi adıma resimler arasında ki fark bu işte valla benim çok işime yaradı :)

Aslı dedi ki...

Rengini çok seviyorum ama benimkini gece sürüyorum, daha öğlen olmadan uçları beyazlamış oluyor =(( Ebay den aldığım için mi düşünüyorum ama Essie Türkiyeden gelen ojede de aynı şey oluyor..1 kat protein base+ 2 kat Going Incognito+ 1 kat Good to Go sürüyorum. Bir gün protein base kullanmadan da denedim ama bir fark olmadı... Senin tek katın 3 gün gittiğini görünce gözlerime inanamadım!!!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.