9.12.2010

Oriflame Very Me Stick Concealer

 Oriflame Very Me Stick Concealer

Dare to Be koleksiyonunda yer alan bir başka ürün de Very Me stick concealer. Aslında ben stick concealer’lara karşı baya önyargılıyım çünkü göz altına yedirmek genel olarak problem olabiliyor. Bu ürünü denedim, daha önce kullandığım stick concealer’lara göre daha yumuşak olduğunu söyleyebilirim. Gözaltında kuruluk probleminiz yoksa işinizi görür.

 Oriflame Very Me Stick Concealer

Ben yüzümdeki noktasal alanlar için pudra altına kullandım gayet güzel işimi gördü. Aşağıdaki fotoğraftan da kapatıcılık oranını damarlarıma bakarak anlayabilirsiniz, ürünün kapatıcılığı gayet iyi.

 Oriflame Very Me Stick Concealer

Uygun fiyata çantaya at- çık tarzı bir kapatıcı arıyorsanız bu ürüne bakabilirsiniz. Özellikle yaşı genç olup uygun fiyatlı ürün arayan genç okurlarıma tavsiye ederim :) Ürün için buraya tık!

(*) Ürünler deneme amaçlı gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir. Iletişim için info @makyajcantam.org

2 yorum:

aybike dedi ki...

mc cim göz altı için deneyip toplanıp toplanmadıgını yazabilirmisin acaba

Benim Değil Senin Olsun dedi ki...

Merhaba yeni bir blog açtım. Hediye gelen ama tarzım olmayan, bir hevesle denemeden aldığım ama eve gelince ısınamadığım eşyalarım ya da çok az kullanılmış eşyalarımın artık dolabımda yer işgal etmesine göz yumamayacağım derecede çoğaldıklarını farkettim. Benim değil, senin olsun diyorum.. Sen ne diyorsun..? Blogumu izlemek, destek olmak istersen çok sevinirim :)

Blog henüz yeni.. Zaman geçtikçe ürünlerle tanışma fırsatı bulacaksın. İşte burdayım ;

http://benimdegilseninolsun.blogspot.com/

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.