24.12.2010

Kış Geldi Diye Cildinizi Unutmayın

Kış Geldi Diye Cildinizi Unutmayın
Kış nihayet soğuk yüzünü gösterdi. Rüzgarlar sertleşmeye, güneş bulutların ardına saklanmaya başladı. Bu da dolaptan kalın giysileri çıkarmamıza ve kat kat giyinmemize yol açıyor.

Sabahları ayna karşısında kışlık bir şıklık yaratırken çok önemli bir detayı atlıyoruz hepimiz. O da cildimiz... Cildimiz, kışın da en az yazın güneşte kavrulduğumuzda olduğu kadar neme ihtiyaç duyuyor. Neyse ki cilt kuruluğuna karşı, Bepanthol imdadımıza yetişiyor. Kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirilen Bepanthol Ultra Protect Body Lotion, kış soğuğunda cildin nem ihtiyacını karşılıyor ve gerginlik hissini ortadan kaldırıyor. Pul pul görüntüden kurtarması da cabası.

Bepanthol Ultra Protect, formülündeki E vitamini ile hücre yaşlanmasına karşı etki ediyor, cilt hücrelerini yeniliyor. Patentli teknolojisi Nanosorb ile cildin derin katmanlarına kadar ulaşıyor.

Cildimizi nemlendirmek ve yenilemek için çok uzaklara gitmemize gerek de yok. Çünkü Bepanthol Ultra Protect, bütün eczanelerde satılıyor. Üstelik pahalı kozmetik ürünler gibi cebimizde delik de açmıyor çünkü Bepanthol sadece 27,5 TL. Stoklarla sınırlı olan kampanyasına denk gelirseniz, Bepanthol Duş Losyonu da hediye ediliyor.
Bepanthol, size en yakın eczanede…

{bulten}

5 yorum:

Adsız dedi ki...

yaz kış demiyor benim cilt günde 3 lt su içmeme rağmen yine kuru yine kuru cildi yağlı olanlara özeniyorum ben keşke benimde cildim yağlı olsaydı pul pul dökülen kızaran bir cildim var benim ne görsem alıp deniyorum ama kesin bir tedavisi yok bunun ne yazık ki :(

şeker dedi ki...

kışın cilt kuruluğu gerçekten başa bela :( benim özellikle yüzüm çok kuruyor nemlendirici krem kullanıyorum ama o da bi yere kadar :(

Adsız dedi ki...

el ve yüz içinde kullanılabiliyor mu bu ürün

Adsız dedi ki...

haklısın canım kesinlikle cok güzel bi ürün benim de cildim sivilceye meyilli ve kurudur. bunun bepanthol f yani face versiyonu var onu almıştım yüzüme kullanıyorum , biraz parfümlü ama çok memnunum pul pul dökülen cildime cok iyi geliyo....teşekkürler paylaşımın için . gözde :)))

admin dedi ki...

FACE diye belirtilenler yüze kullanılabiliyor diye biliyorum..

işinize yaramasına sevindim kızlar.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.