18.03.2010

Strawberry'den Yanar Döner Makyaj Çantası

strawberrynet


Son Strawberry alışverişime hediye olarak bu çanta gelmişti. Çantanın şekli şemali güzel ama yani ancak fuşyanın böyle bir yanar döneri seçilebilir! Çok güldüm gördüğümde, pavyoncu makyaj çantası:) dedim kendisine, üzerine de disko topu assam tam 80'lerden kalma olacak :)


Şaka bir yana muhtemelen artık bilmeyeniniz yok ama Strawberry'den alışveriş yapmayını hakikaten dövüyorlar. Neredeyse her alışveriş hediyeli, sürekli alışveriş yapınca bağlılık indirimi var, Ebates kullanırsanız da %3 Cash Back var, var oğlu var yani. Kredi kartlarımızın baş düşmanı zaten orası. Ben geçmiş aylardaki kredi kartı ekstrelerime şöyle bir baktım da, geçtiğimiz 3 ayda StrawberryNet, ACW, INGLOT ve Marks & Spencer'a çalışmışım! Aferin bana, ne diyeyim :/


Şu anda Strawberry'de de Lancome mascara bazı sadece 18 lira. Bu da günün fırsat duyurusu olsun.

10 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

:)) Ben geldiğinden beri kullanıyorum valla, içindeki gözlerini çok sevdim.
Ama rengi hakikaten enteresan :))

admin dedi ki...

Güle güle kullan Laçin'cim, bu aralar senle ortak ürünlerden gidiyoruz hep :D bakalım rimellerimiz nasıl çıkacak? :)

Ya aslında güzel bir çanta ama rengi çok cırtlak, hayır cırtlak olması mesele değil parlak bi de. Hehe. Neyse strawberry sağolsun bizi hiç boş bırakmıyor değil mi :)

Flame dedi ki...

Ben sırf rengi için istememiştim bu çantayı :)) Çok tutucuyumdur :p Strawberry konusunda aynı dert bende de var.. al babam alll.. Lancome bazı duymamış olayımm!! :DD

PiNaR dedi ki...

geçenlerde ben de alıcaktım sonra hangi 3 ürünü alıyım derken bıraktım:( bourjais alıcaktım sonra vazgeçtim..bu arada maskara bazı ne işe yarar:)

admin dedi ki...

Flame, çanta hoş ama renk parlak:), benim tam ürün alacağım zamana denk geldiydi o sayede:)

pinar, mascara bazı maskarayı sürmeden evvel uygulanan, kirpikleri dolgun gösteren ve mascara öncesi tampon olan ara katmandır :)

Adsız dedi ki...

of of bende baktıgımda gerı donup sıfırlarıda sayamıyorum artık seneye bır bakıcam bır araba parası gıtmıs pehh takstile alsak olurdu kesın ya bence :D yazını okudum bunalıma grdım resmen ama dayanamıyoruz ıste napalım :/ cantadan bende de var ama ben daha bakamadan annem aldı :D cok yakıstı kendısıne valla bı ara nilüfer turızm ın host ları gıyıyodu bu renk ay nerden aklıma geldı :D:D (host degıldı oda sız ıdare edın ) :D:D

Tuçe Köngül dedi ki...

Bende 2 tane oldular bile..:D

LittleDumBlonde dedi ki...

Ben de cok begendim cantayı boyu ideal, gözleri harika valla rengide eh napalım zaten canta icinde duruyor kimse gormuyor ki :)

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım ben de boyutlarına takıldım, daha büyük bekliyordum :)

İlkim YILDIZ dedi ki...

ebates de arkadaş şifresi isteniyor :s sevgili blog sahibem bu konuda bana yardımcı olabiler misisn?? hııı lüfffffeeeeeeennn =))))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.