22.03.2010

Body Shop Haul

body shop alışverişi

Body Shop’ın şu meşhuur onlarca kez yazdığım Seaweed serisinde 2 al 1 Öde vardı, ben de bu haberi Narcissus’un blogunda okumuştum yanılmıyorsam {yanılıyor muyum, ses ver babe :) }

Cumartesi Forum’a gidince biten nemlendiricimden aldım, bunu ofisteki çekmecemde bırakıp, gün içinde kullanıyorum. Bir de Seaweed’in tek denemediğim ürünü olan:) gece kreminden aldım, iki gündür kullanıyorum bayıldım, bir ay geçsin ona da tam bir review yapacağım :)

7 yorum:

buket dedi ki...

benim acayip yağlı bir cildim var ve hazır 2 al 1 öde varken bende bu seriyi denemek istiyorum temizleyici tonik ve maske almayı düşünüyorum ama ürünler nasıl iyi geliyor mu cidden diye sormak istedim:)

Narcissus dedi ki...

Doğru canım. Ben de gündüz kremiyle toniğini almıştım. Hatta pazar günü Hacerle forumdayken tekrar gidip gözenek sıkılıaştırıcıdan yedekleyeyim istiyordum ama unuttum sonra =S

larelith dedi ki...

ırazcım
Benim de nemlendiricim bitmişti. Cuma günü senin tavsiyelerini okuyarak nemlendiricisinden almaya gittim. 2 al 1 ödeyi görünce 2 kutu aldım. toniğim alkollü çok sevmemeye başlamıştım onun yerine bu serinin toniğini aldım. ee tabi 1 tane daha birşey alayım dedim. yüz yıkama jeli aldım :)))) sonra tam kasasya giderken saç ürünlerine gözüm takıldı. %30 indirim varmış. benim de saç derim çok kurudu ne yapsam diye kızla konuşurken ballı şampuanını tavsiye etti. 2 kere kullanmdım. bir harika yumuşacık yapıyor. çok köpürmüyor. az kullanıyorsun ve en güzeli missssler gibi kokuyor. tavsiye ederim. Kampanya bitmeden deneyin.

admin dedi ki...

buket, ben memnun kaldım bu ürünlerden, body shop başlığına bakarsan baya bir ayrıntılı yorumlarımı görebilirsin.

narcissus, güle güle kullan bu arada sen de:) ve teşekkürler!

larelith, güle güle kullan, bende de var TBS şampuanları, severek kullanıyorum :D

ilknur dedi ki...

ırazcım nemlendirici ve gece kreminin fiyatı ne kadardı acaba hatırlıyormusun?
bu arada ben ilknur seni uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum gerçekten süpersin bende izmirdeyim umarım biyerlerde karşılaşırız bigün :)))

admin dedi ki...

ilknur, gece kremi 26 liraydı, diğeri bedavaya geldi bakmadım o yüzden fiyatına :)

çok teşekkür ederim canım ilgine, sevgiler :)

defev dedi ki...

iyiki sölediniz kampanyayı. ben de yakaladım bu indirimi. hemen nemlendirici kaptım 2 adet. Irazcım revlon matte lipstick aldım, geçen gün geldi. çekebilirsem resimleri yollayacağım sana.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.