25.03.2010

Garnier Kafeinli Göz Roll-On

Selamlar.
Sanırım 1-2 hafta önce yorumlardan birinde bu ürün hakkında yorum istenmişti ona istinaden yazıyorum bu yazıyı yoksa bana kalırsa cidden oturup yorumlama yapmama değecek bir ürün olduğunu pek düşünmüyorum.

Hemen alttaki resme bakalım:



Sabahın altısında kalkar kalkmaz yüzümü yıkayıp -hiç bir şekilde nemlendirme vb. yok- resmimi çektim. Bu resimde uykusuz olmamı bir kenara bırakırsak ben photoshopta bu resmin renk tonlarını biraz koyulttum. Orjinalde böyle koyu koyu değil benim göz altlarım. Ve görülebilecek maksimum "kusur" da bu halde.
Garnierin ürününü uygulayıp 5-10 dakika bekledim ve ikinci resmi çektim.
Ürün uygulamasında roll-on la sürüp parmağımızla pıt pıt yaparak ürünü yedirmemiz söyleniyor. Ha şayet abartıp baya bir ürün sürerseniz yapış yapış bir teniniz oluyor.
Ben açıkçası iki resim arasında öyle ahım şahım pek bir fark göremiyorum şahsen, daha da sorunlu göz altlarında cidden işe yarar mı onu da bilmem. Fakat yorumu yine siz sevgili okuyuculara bırakıyorum.
Bana göre 14 TL ye değer mi? -ben o fiyata almıştım-
Bence değmez.
İnternette bu ürünle ilgili çok çeşitli yorumlar var. Kimisinde sürer sürmez kırmızılık ve şişlik yarattığı paylaşılmış, kimisi çok memnun...
Göz altına uygulanan bir ürün olduğu için ben çok memnun kalmış olsaydım bile "bir deneyin derim" diye tavsiyede bulunamıyorum malesef.

Ambalaj? Fıstık yeşili şişesi ve roll on u beni benden almadı değil.
Ömür? 6 Ay
Miktar? 15 mL
Tekrar alır mıyım? Asla

Sevgiler
Polsera

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bende kullandım aşırı alerji yaptı 2 hafta falan gözlerimin ağrısından kurtulamadım bence ilk baştaki ferahlama hissinin tek sebebi metal uç ilk başta azıcık şişlik indirmesi de o yüzden benim gözümde gözünü al ha merdiven korkuluğuna sür ha bu ürüne sür sonuç aynı hihi birinde tozdan diğerinde üründen alerji olursun şayet alerjiksen :P

Brunette and Blonde dedi ki...

Ben de denemiştim bir aralar,hiçbir işe yaramamıştı.Sadece sürdüğünüzde botoks yaptırmışsınız gibi hissediyorsunuz ve ferahlatıyor,o kadar.Bunun yerine Body Shop ürünleri,diyorum.
Blonde

Polsera dedi ki...

Bu konuda yalnız olmadığıma çok sevindim :D

@adsız: çok güldüm benzetmeye :D Bende o rahatlatıcılık hissinin sc metal roll sayesinde olduğunu düşünüyorum. Bir de zaten ben sabah kalkıp yüzümü yıkadıktan sonra gözlerimdeki şişlik normale dönüyor. Bunu da çok sorguladım acaba ürün mü fayda etti yoksa normali zaten bu mudur diye...

@Brunette and Blonde: TBS ürünlerine henüz başlayamadım ama Irazcımın yazıları sayesinde biricik hayranları olucağım günü sabırla bekliyorum. Maaşa kaç gün kaldı hesaplıyım :D

özge dedi ki...

diorun böyle bir ürünü var acaba o nasıl

admin dedi ki...

Polsera'cım arada bir post girmesen valla görüşemicez yahu. Akşam aricam seni hihi.

Bu arada bu ürünün reklamını TV de eşimle gördüğümüzde çok gülmüştük, "kafeinli" diyo ya, yaw gözlerimizi belerticek, börtlekcek heral diye düşündüydüm :D

Hande dedi ki...

resimler gozukmuyor bende
ama bende de var bu bi ise yaradigini dusunmuyorum arada ole degisiklik olsun diye suruyorum iste

defev dedi ki...

Korkuluk benzetmesi süpermiş:-)sabah sabah güldürdünüz beni kızlar. Alalım dolaptan, buz sürelim göz altına daha iyi o zaman.

Unknown dedi ki...

ben istemiştim bu ürünü. Şimdi gördüm süpersiniz. Bu amme hizmetine bayılıyorum:) Teşekkürler ürünü almayacagıma kesin kanaat getirdim.

admin dedi ki...

@moderator, amme hizmeti yapıyoruz biz, büyükşehir çalışıyo :P hehe

merdivene vurmaya koptum gerçektennnnn :)

Polsera yazılarına devam et nolur :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.