11.03.2010

INGLOT

Geçen hafta Markafoni’de INGLOT kampanyası vardı. Son haftalarda INGLOT markası Limango ve Markafoni’de kampanyaya girmişti ancak içlerinde en çok ürünün olduğu kampanya, Markafoni’nin son promosyonuydu.

inglot inglot inglot

Bu kampanyada diğerlerinden farklı olarak presslenmiş pudra ve ojeler vardı. Ben INGLOT ojelere bayıldığım için indirimde görünce hemen aldım, zira bu ojeler normalde INGLOT’ta 25 lira civarına satılıyor ancak Markafoni kampanyasında 19’a düşmüştü. Pudralar da normalde INGLOT’ta 40-45 civarında satılıyor, Markafoni kampanyasında 32’ye düşmüştü.

INGLOT, MAC ve NARS’la beraber en sevdiğim markalar arasında olmaya devam ediyor. Bir de koleksiyon mantığını getirseler çok daha güzel olacak ancak sanırım koleksiyon çıkarmamaları, ürünlerin henüz bilinmemesinden ve nispeten az satılmasından kaynaklanıyor benim tahminim.

Ben INGLOT’tan blogda ve diğer mecralarda ilk bahsettiğim dönemlerde çevremde neredeyse kimse INGLOT mağazaları’nı bilmiyordu, hatta birçok insan Forum’daki mağazanın önünden defalarca geçip farketmemişti bile. Şu an gerek kendi okurlarım, gerek diğer mecralardan takip edenler INGLOT’un pro bir makyaj markası olduğunu öğrenmeye başladı, bu gelişme beni çok sevindiriyor.

INGLOT bildiğiniz klasik kozmetik markalarından çok farklı kızlar, ve Türkiye’de MAC kalitesinde ürün bulabileceğiniz, kozmetiği geçtim, MAC haricinde GERÇEK ANLAMDA İŞE YARAYAN FIRÇA BULABİLECEĞİNİZ tek adres. Biliyorsunuz ülkemizde profesyonel makyaj ürünleri ya satılmıyor ya da astronomik fiyatlarla sunuluyor veya çeşit getirmiyorlar. Ya da ürünlerin başına makyaj sanatçısı değil de, satış temsilcisi konuluyor. İşte INGLOT ve MAC’in farkı, ürünlerini satışçıların değil makyaj sanatçılarının sunması. Bu bağlamda piyasaya fark kattıklarını düşünüyorum, zira online alışverişi tercih etmeyen çok fazla insan var.

Neyse, Limango ve Markafoni’ye de defalarca yazmıştım INGLOT görmek istiyoruz diye, kampanyaları bol oldu. Darısı MAC için yazdığım mesajların başına :)

Ürünlerin üçünü de çok beğendim, bu hafta yer vereceğim blogda.

4 yorum:

kara kitap dedi ki...

ojeler bayıldım.ne zamandır ben de gümüş renkli bir oje istiyorum.şöyle gölüme göre bulamadım.güle güle kullan.

Adsız dedi ki...

ya bnm de liseden bir arkadaşım inglotta çalışıyor ama MUA diil ki o :S butun inglotlarla geçerli diil galiba bu

Tuçe Köngül dedi ki...

O siyah simli oheden ben de aldım hatta tırnağımda şuan..;)

admin dedi ki...

kara kitap, inglotta çok renk seçeneği var ona bakabilirsin:)

adsız, inglotta eğitimden geçiriyorlar çalışanları, mutlaka bir eğitim almıştır arkadaşın da.

tuçecim güle güle kullan ben çok sevdim onu :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.