5.03.2010

Revlon Pinch Me Sheer Gel Blush Plum Flushed + Swatch

Bu yazıma şöyle başlamak istiyorum, bu ürün bir efsane!!!! Bu ürünün meraklısı çok fazla, bir kez kullanan dönüp dolaşıp bunu arıyor, hele hele Türkiye’de bu ürünün ne kadar popüler olduğunu anlamak için GG fiyatlarına bakabilirsiniz!!!

revlon pinch me jel allık blush

Ben geçmişte, USA’dan ürün getirip çevreme satıyordum, tek tük de GG’de satış yapıyordum. Ve bu ürüne inanılmaz bir talep vardı yetişemiyordum öyle diyeyim. Bu ürünle o dönemlerde tanıştım, sırf meraklısı çok diye getirmiş ancak kendim kullanmamıştım. Derken bir gün açma gafletinde bulundum ve artık bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı!! :PP

Şimdi efenim Revlon Pinch Me Jel Allık’ın en popüler rengi değil bu. Aslında en popüler rengi, Cherry Tart mı ne öyle birşeydi unuttum tam adını, Cherry’li bişi ama. Bana bu denk geldi şans eseri, sonra da ürün al/sat yapmayı bıraktım bi daha almadım devamını. Zaten kocaman şişede ömrüm boyunca bana yeter heralde.

revlon pinch me jel allık blush


Nedir ?

Pompalı bir şişede yer alan, “cheek stain” olarak adlandırılan, nispeten kalıcı ve allık sürmüşlük halinden ziyade doğal bir kırmızılık veren jel bir allıktır.

Neye yarar / kimlere uygun olur ?

Allık sürmekle uğraşmak istemeyen, ışıltı sevmeyen, “yanaklarımda şöyle bir doğal pembelik/kırmızılık ifadesi olsun sanki üşümüşüm gibim” diyenlere uygun olabilir.

Cherry serinin en güzel rengi, Plum Flushed az açığı bir de Playful Pink ve Peach Afterglow var, onlar baya baya açık renk.

Revlon Pinch Me Sheer Gel Blush Plum Flushed Swatch {on light medium skin} :

revlon pinch me jel allık blush


Ilk resim pompadan ilk çıkan hali, ikincisi şöyle bir parmaklanmış hali, üçüncüsü tamamen dağıtılmış ve yedirilmiş hali.

Kaç paradır / nereden alınır ?

Yurtdışı Alışveriş

Valla şimdi bu ürün discontinued bildiğim kadarıyla. Yani piyasada satılanlarda hep stokta olan ürünler bu yüzden herkes tutturabildiği fiyata satıyor bunu. USA fiyatı shipping hariç 7-8$’den başlıyor genelde. ACW’de daha uyguna vardı bir ara bundan ama orada da shipping ücreti yüksek anca toptan alımlarda kârlı oluyor.

Ebay’de Pinch Me’ler dönem dönem lot olarak satılıyor, iyi bir shipping rate ile denk düşürürseniz ucuza alabilirsiniz.

Yurtiçi Alışveriş

Yurtiçi’nde bunu bulabileceğiniz tek yer Gittigidiyor. Orada da satıcıların bazıları bu ürünün fiyatını insafsızca yükseltiyor. 50 liraya bile satıldığını gördüm bunun e yuh yani, Chanel allık alırım o fiyata az daha koyup!!! Ben de GG’de satıcılık yaptım geçmişte tamam kâr etmek güzel ama 50 lira ne ya, 1 e 100 koymak dedikleri bu olsa gerek.

Eğer yurtiçinden alacaksanız bu ürüne 20-25 lira civarından fazla para vermeyin, benden size tavsiye.

Not: Kozmo da yazmıştı bu ürünü, buyrun buradan.

6 yorum:

Drama Queen dedi ki...

şimdi yazını okuyunca hatırladım bu ürün hatta aynı renk bende de varmış:) hemen çekmeceden çıkarttım gözümün öüne koydum, çok hoş bi kırmızılık veriyormuş ya.. sayende allığı yeniden keşfetme imkanı buldum:))

admin dedi ki...

dramaqueen, haha :) "shop your stash" durumu olmuş sende :)

Drama Queen dedi ki...

evet zaten dinmek bilmez bir stok yapma tutkum var, üstüne bir de kontrolsüz alışverişlerim eklenince böyle elimdeki allıkları dahi unutuyorum:)

Mine Aydoğmuş/EŞREFOĞLU RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU dedi ki...

Son hediye kampanyanda kazanan ben olmamama rağmen mansiyon olarak bu ürünü ve birkaç diğer ürün göndermiştin bana. O günden beri severek kullanıyorum tekrar teşekkür ederim makyaj çantam :):)

Adsız dedi ki...

sevgili makyaj çantam çook uzun süredir takip ediyorum sizi,hergün defalarca giriyorum siteye ve bu ürün beni o kadar etkiledi ki yıllardır aradığım allığı buldum:)Ankarada yaşıyorum,bu ürünün GGde satışnın yapıldığını yazmışsınız fakat daha önce net üzerinden alışveriş yapmadım pek güvenemiyorum Tr'de daha kolay ulaşabileceğim başka bir nokta yok mudur???

admin dedi ki...

mine, güle güle kullan canım :)

adsızcım, revlon'un tr'de distribütörlüğü olmadığı için online hariç hiçbir yerde bulamazsın. gittigidiyordan bakman lazım maalesef.. sevgiler..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.