1.03.2010

Alsancak Sephora Mağazası – İzmir

sephora mağazaları izmir alsancak nars
Alsancak’ta Sephora’nın açıldığını ve detaylarını Narcissus’un yazısından öğrendim. Cumartesi günü Alsancak taraflarındaydım, şöylesine bir gezindim hemen izlenimlerimi yazayım:

+ NARS var ve NARS’ın Spring koleksiyonundan olan yeni farları bile gelmiş. Far/gloss/kalem seçenekleri fazla, allıklarda popüler olanlar bitmiş. Misal Orgasm yok.

+ Chanel, Dior, Lancome gibi markaların standları son derece güncel. Bloglarda okuduğunuz yeni koleksiyon ürünlerini bulabilirsiniz. Misal Dior’un Lace koleksiyonu gelmişti.

- Laura Mercier yine yok. Çalışan hatunlardan birine sordum, bizde yok öyle bir şey dedi.

- OPI yine yok.

- Benefit var, standı da oldukça zengin.

- Too Faced var, ürünler çok çeşitli.

- NARS standındaki fiyatlar yurdışı fiyatlarına kıyasla çok az fark ediyor, alışveriş yapılabilir, ancak Dior, Lancome, Chanel standlarında fiyat farkı inanılmaz, hele hele çileğin fiyatlarına kıyasladığınızda. Lancome standında bir ruj 75 liraydı, çilek kampanyalarında Lancome rujlar 20 liraya bile iniyor biliyorsunuz.

Ben bir şey almadım Sephora’dan ama NARS’ın tüm ürünlerini kurcalama imkanım oldu, almayı düşündüğüm ürünlerin swatch’larını bolbol inceledim .

NARS Izmir Alsancak Mağazası, Marks & Spencer’ı solunuza alıp, Mango Outlet’e doğru ilerledeğinizde hemen solunuzda kalacak. Küçük bir mağaza ama hem yeri güzel, hem de standları güncel.

Başka bir alışveriş keyfinde görüşmek dileğiyle, esen kalın sevgili okurlarım.

8 yorum:

Sel dedi ki...

Oley çok sevindim. İnglot'un Bornova'da olduğunu da yeni öğrenmiştim. Kısa süre içinde Nars'a da kavuştum. Orgasm olmamasını anlayamadım ama, zaten orgasm benzerlerini çoğu marka üretti son 2 senede.
İyi alışverişler o zaman : )

Adsız dedi ki...

merhaba blogunuzu ilgiyle takip ediyorum.
laura mercier in renkli nemlendiricisini övüyorsunuz bende merak ediyorum tabi bu gün ist. palladium sephora sordum bizde yok dediler nereden temin edebilirim acaba?.
birde markafoni için davetiye rica etsem çokmu şey istemiş olurum :))

teşekkürler

Hacer Sayıner dedi ki...

Iraz bu haberi bana verdiğin için seni daha çok sevmeye başladımmm <3

admin dedi ki...

sEL, Orgasm allık hemen tükenmiş o yüzden yok :)) sevgiler..

adsız, çok teşekkürler ilgine:) diğer sephora mağazalarını arayarak sorabilirsin telefonla, ben en son ıstinye park sephoradan almıştım canım.. bunun dışında eer alışveriş yapıyorsan strawberrynet de de satılıyor.. markafoni davetiyesi gönderdim ancak mynet adrese gitmiyor başka email adresin var mı?

hacer, :) mutlaka uğra, güzel şeyler var, ürünler yeni agoradakine göre.

Adsız dedi ki...

magaza harika.. nars gibi profosyonel bir makyaj markasının olması dahada harika.. orgazm allık alsancak magazasında bitmiş olabilir ama istanbulda sephoranın biçok bayiisi var ve oradan transfer yaptırabilirsin.. bu konuda personel gerçekten çok yardımcı oluyor..
sevgiler

Adsız dedi ki...

mağazanızda çalışa bilge su hn.ve burcu hn.müşteri yaklaşımından sonderece rahatsızım.öyleki bilge su hn.birtek ürün alımına dahi babasının yeri gibi rakip üründen makyaj ürünü verdiğine şahitim.müteri mağazaya girdiğinde ilgilenmiyor anca kendi kendine alışveriş yapıyorsa hemen kendine satış yazmak için yanına gidiyorlar.sephora gibim güzel ve kalitesinden kuşku duymadğım mağazaya yakışmıyorlar yetkililerin dikkatine

Adsız dedi ki...

alsancak sephora mağazası çok şık fakat personel çok amatör vizyon yok ve iletişimlerinde problem var sanırım . satın aldığım ürünün üzerinde tester yazıyordu eve geldiğimde fark ettim :)

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum sir winston tea house da oturuken yanıma gelen iki genç delikanlı size make up yapabilirmiyiz dedi 5 dk da ŞOOK oldum çünkü arkadaşımla sohbetteydim ve makyajlıydım reklamın iyisi olduğu kadar kötüsü de var personelin eğitimlisi olduğu kadar eğitimsizide var yanıma yaklaşan bey in make up uzaktan elinde fotoğraf makinesi ile duran bey in de mağaza müdürü olduğuunu öğrendim bir tür PR çalışmasıymış iş var lkışlanır iş var gülünür geçilir profossional insanlara ihtiyacı var izmir in ...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.