9.03.2010

Golden Rose Paris Oje No:13 Swatch

Bu oje sevgili G.’nin hediyesi, tırnaklarında gördüğüm an çook beğenmiştim, o da bir tane bana almış, nasıl sevindim anlatamam! Teşekkür ediyorum beyb!

Bu ojenin tırnakta inanılmaz temiz ve güzel bir duruşu var, bir anda sanki böyle eller pembeleşmiş gibi bir ifade veriyor, çok hoşuma gitti, tam baharlık.

Üstelik haftasonu bakımsızlığından nasibini almış ve dibinden kesilmiş tırnakları bile derli toplu gösteriyor. Nude ve çok güzel bir oje.

golden rose oje renkleri


Beğendim rengini çok. Resimde gördüğünüz renk tek kat sürülmüştür, üzerine top coat filan da sürmedim.

Oje demişken, Zuzu'nun blogunda enfes oje kombinasyonları var, Türkçe içerikli harika bir blog, mutlaka takip edin!


See you soon, ladies!

11 yorum:

Aphraell dedi ki...

ben de nude ojelere taktım bu ara süpermiş en kısa zamanda edineyim bu renkten :)

defev dedi ki...

Tıpkısının aynısı bende de var güle güle kullan, tam işe giderken sürmelik bir oje. bu arada kapatıcının resmini çektim, bu gece e-mailine geliyor:-))

Unknown dedi ki...

bu tonu sevdiyseniz golden rose paris-27 numarayı da tavsiye ederim, chanel'in şu an hatırlayamadığım bir tonuna benziyor. tarif etmek gerekirse bunun biraz daha koyusu ve kesinlikle çok güzel.

Adsız dedi ki...

Golden Rose larda renk çok çeşitli ama kesinlikle kalıcı bir oje değil.Bu arada maybeline ojeler için sizler ne düşünürsünüz bilmem ama o da çok ince bir oje.İki kat sürmeme rağmen dalgalı oldu renk.Bilginize..

admin dedi ki...

teşekkür ediyorum kızlar.

priscilla, o dediğine de bakayım merak ettim şimdi :)

adsız, maybelline ojeler pek güzel değil bence. bir de bana soracak olursan top coat sabitleyici ürünlerden sürmedikçe hiçbi oje öyle dayanmıyo, işin sırrı son katta :)

Unknown dedi ki...

görünce hatırladım
bundan bendede vardıı
gunluk çok hoş bir ojee..

Adsız dedi ki...

numarasını söyler misiniz lütfenn??

admin dedi ki...

@adsız, 13.

sümeyye dedi ki...

golden rose 13 numara bu renk değil :/ acaba ben mi yanlış baktım çok güzel bir renk :)

Jsjs kdksks dedi ki...

ben de bayadır kullanıyorum ama şu aralar bulamıyorum hiç bir yer de umarım kısa zamanda ojeye kavuşmak üzere, tırnaklarında görünce de pek kıskandım! =)

Jsjs kdksks dedi ki...

ben de bayadır kullanıyorum ama şu aralar bulamıyorum hiç bir yer de umarım kısa zamanda ojeye kavuşmak üzere, tırnaklarında görünce de pek kıskandım! =)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.