30.03.2010

Hard Candy Tinted Moisturizer {Renkli Nemlendirici}

Hersheyler alışverişimden daha önce bahsetmiştim size. Kendisinden yaptığım alışverişte bayılıp bittiğim parçalardan birisi de bu: Hard Candy Sheer Envy Tinted Moisturizer SPF 15.

 Hard Candy Tinted Moisturizer  kozmetik makyaj


Laura Mercier Oil-Free Renkli Nemlenirici benim hayatımın ürünüydü, daha iyisini bulamam sanıyordum, taa ki Hard Candy’nin bu ürününü deneyene kadar. Allahım nasıl beğendim, nasıl memnun kaldım ve nasıl aldığım günden beri HER GÜN KULLANIYORUM anlatamam o derece.

Özellikleri

- SPF 15 koruma faktörlü.

- Son derece “sheer”, yani kapatıcılığı az fakat çoook doğal duran bir ürün.

- Üzerinde oil-free olup olmadığına dair bir bilgi yok ama bence kesinlikle oil-free ya da hissedilmeyecek derecede az yağa sahip çünkü kıvamı adeta macun gibi ve yapısı sert.

- LM’nin renkli nemlendiricisi incecik su gibi likitti, HC’ninki daha macunumsu.

- Dayanıklı bir ürün, üzerinden şeffaf pudra geçince tüm gün yüzümde duruyor.

- Yağlı ciltte parlamaya sebep olmuyor, 5-6 saat parlamasız idare ediyor. Gün sonunda burnum ve yanaklarım az parlamaya başlayınca azıcık pudra geçiyorum sorun çözülür!

- Fiyatı LM’ye göre çook uygun yarısından daha az. Walmart fiyatı 8$ civarında, elbette Türkiyeye gelince kargo benzin vs eklenince fiyatı az daha artıyor ama yine de emsallerine göre çok çok ucuz bence.

- Ürün 44.1 gr. Şunlar da içerisindekiler:

 Hard Candy Tinted Moisturizer  kozmetik makyaj

Ürünün bendeki rengi “Medium” ve ten rengime tam geldi. Resimde benim tenimdeki swatchlarını görebilirsiniz. Ilk resim direk sıkıldığı hali, ikinci resim az yayılmış hali, üçüncü resimse yedirilmiş hali, baksanıza kolda bile nasıl düzgün duruyor.

 Hard Candy Tinted Moisturizer  makyaj kozmetik



Nereden Alınır?

Hard Candy maalesef Türkiye’de satılmıyor ancak kadim dostumuz Hersheyler USA’dan getirdiği orijinal ürünleri Gittigidiyor üzerinden satıyor, bu ürünü satın almak için onun dükkanına bakabilir, satışta yoksa onunla mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.

13 yorum:

Tuçe Köngül dedi ki...

Yalnız bunun açık rengi yok gg'de yaw.. yoksa ben de almak istiyorum.

admin dedi ki...

tuçecim hersheylere msj at cnm o getirir bak

#dailyela #elos dedi ki...

Iraz;

Cok guzel anlatmissin. Gercekten harika bir urun. Bir de son kullanma tarihini yazmislarya ustune cok iyi bence. SKT oldukca onemli bir olay ve bu urunde acaba ne kadar daha kullanirim diye dusunmek yok. Sevgiler

SM

hersheyler dedi ki...

ben de LM bitsin buna geçiş yapıcam yerini tutar aynı demen benim için yeterli ben de çünkü LM delisiyim fondöten sürmüyorum LM kullanıyorum

Adsız dedi ki...

hehe bnde almış bulunmaktayım şuandan itibaren e-craft dan.dört gözle beklıorumm

yekbun dedi ki...

okaadar güzel anlamıssınki almamak ayıp olır sanırım:) yalnız ben esmerim sence bu ton koyusunu mu almalıyım yoksa medium iyi mi olur?

admin dedi ki...

SM, saol canım, evet açık açık yazıyor batch code derdi yok :)

hersheyler, valla bana tuttu yerini, LM'm bitmişti yenisini almadım ama baştan diyeyim kıvamları farklı, LM çok daha likit, bu daha macunumsu.

adsız, güle güle kullan umarım beğenirsin.

yekbun, normalde ürün alırken hangi renkleri tercih ediyorsun? ben hep light medium alırım, buğday tenliyim, bu ürünün mediumu bana tam geldi. fotoğrafta kollarımın rengine bak, eğer teninden bundan çok daha koyuysa medium sana açık gelebilir.

yekbun dedi ki...

ewt ben senden daha koyu bi tene sahibim.. bi ton koyusunu almam gerekio yani.. tskler:)

Adsız dedi ki...

YEKBUN BEN ALDIM ELİME ULAŞTI .ANLAMADIM YÜZÜME BİRAZ ACIK GELDİ SANKİ YA Bİ TON KOYUSU OLSA TAM OLURDU.BENİMDE TENİM BUĞDAY AMA SURATIM KIRMIZIMSI BİRAZ.BEN İÇİNE BİRAZ SEPHORADAN ALDIĞIM LİKİT BRONZ VAR ONDAN KATIYORUM GÜZEL OLUYOR.EĞER AÇIK GELİRSE SANA DA SENDE KENDİKOYU FONDOTEN VS.KARIŞTIRARAK KULLANABİLİRSİN.AMA KESİNLİKLER KOYU OLANINI AL TABİ MEDİUM KESİNLİKLE ACIK GELİR

Adsız dedi ki...

ya ben bişey sorucam avonun mineral fondötennikullananvar mı yada kullandınmı yada bir bilgin var mı bide içinde simler var diyolar doğrumu??

admin dedi ki...

Ben kullanmadım, kullanan varsa yazsın kızlar :)

Adsız dedi ki...

mc ben şimdi baktım gitti gidiyora böyle biri yoktur diyo napcaz şimdi :((((

admin dedi ki...

Canım Hersheyler satıyor onu aşağıdaki emailden ona sorabilirsin:

herseys @ gmail.com

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.