30.03.2010

Tuçe’nin Mor Tonlarında Makyajı

Hem Makyaj Çantam okurlarından, hem de arkadaş çevremden tanıdığım Tuçe, beni kırmadı ve makyajını Makyaj Çantam okurlarıyla paylaşmayı kabul etti.

Tuçe’nin çok hoş bir kız, maşallah diyelim kendisine, makyaj da ayrı bir güzel olmuş.

mor göz makyajı tuğçenin makyajı


Makyajında Laura Mercier en açık renkte fondöten, NARS Snow pudra, Bourjois allık, Mac Painterly Paint Pot ve Max Factor mascara kullanmış Tuçe. Sorularınız varsa buraya yorum olarak girebilirsiniz, o cevaplar.

Ilerleyen günlerde sizlerle Tuçe’nin yaptığı başka makyajları da paylaşacağım. Makyaj Çantam’a konuk olduğun için tekrar teşekkürler Tuçe!

5 yorum:

nily21 dedi ki...

mor hastası biri olarak bayıldım..Gözünde kullandığın rengin numarasını merak ettim...

Feray dedi ki...

bence de çok güzel olmuş kullandığın mor farın rengini yazabilir misin

Tuçe Köngül dedi ki...

Çok teşekkür ederim kızlar. :) Irazcım sana da çok teşekkür ederim beni utandırdırdın..:) Fara gelince aslında gayet uyduruk bir marka kendisi Cecile Satin Mono Eyeshadow 110 numara... Fakat ben de rengine hastayım. Buarada burda bu farı MAC Fix ile ıslatarak kullandım onu da söyleyeyim..:)

Eledhwen dedi ki...

Güzel bir makyaj olmuş. Mor olması ayrıca gönlümü fethetti. Bir de rujun adını öğrenebilirsem süper olacak :)

Tuçe Köngül dedi ki...

Ruj çok alternatif bir şey oldu o gün. alt kısmına Bourjois Sucre Scintillant diye bir ürün var baz gibi simli bir şey onu sürmüştüm. Ki tadı inanılmaz güzel. Ama o çok soluk olunca üstüne bu niveaların çilekli vişneli nemlendiricileri ile renklendirdim böyle tuhaf bir şey çıktı ortaya...:D

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.