24.03.2010

Givenchy {Günün Ojesi} Vernis Please 128

Givenchy kampanyasından aldığım ojelerden biri de bu. Bugün de o ojelerden birini sürdüm: Givenchy Vernis Please! 128 – Rose Romance isimli oje kendisi. Kampanyada 9 liraydı bu oje.

givenchy kozmetik givenchy oje


Rengine tek kelimeyle bayıldım. Gerçek rengini yansıtmak için çok uğraştım ama olmadı, nail bloglarına tebrikler diyorum ne diyeyim : ) Bu sefer bir değişiklik yapıp fotoğrafı gün ışığında çektim.

Şimdi bu oje aslında ne renk biliyor musunuz? NARS Super Orgasm allığı düşünün. Aynı pembe/şeftalilikte ve aynı ışıltıda.

Rengini çok çok sevdim, böyle içime bi bahar coşkusu verdi diyebilirim. Ojenin sürümü güzel ancak Givenchy’nin köşeli tasarımı yüzünden kapak kısmı çok büyük olunca tutması zor oluyor biraz. İdare ettim bir şekilde.

Ben bu haftadan beri pek bir bahar modundayım, hayırdır inşallah. Sizlere bu post'u yazarken de çiçekli şalımın içerisinde huşuyla gülümsüyorum :D

4 yorum:

nily21 dedi ki...

şişedeki rengi farklı duruyor sanki halogramlı gibi :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Harika bir rengi var güle güle kullan cnm..

Lokum Hanim dedi ki...

Cok sekermis :) Sende ayri sekersin yahu nars orgasm alliginin renginde, bayildim benzetmeye =)

admin dedi ki...

saolun kızlar hakikaten bittim bu renge, sürdüğüm gün tırnaklara bakıpbakıp sırttım :D

@zuzu, ama valla aynı renkte, biliyosun burası makyaj çantası neye benzeticem :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.