12.03.2010

Oriflame Üyelik

Kızlar, benim Oriflame'lerimi satın aldığım distribütörüm ve arkadaşım Fadime, Oriflame de üyelik kampanyası olduğunu söyledi, onun mesajını sizle aynen paylaşıyorum.




ORIFLAME ÜYELİK ÜCRETİ 1 TL ! 1 MART - 31 MART ARASINDA

ULUSLARARASI İSVEÇ KOZMETİK FİRMASI ORIFLAME'DE KAYIT KAMPANYASI BAŞLADI. 31 MART TARİHİNE KADAR ÜYELİK ÜCRETİ SADECE 1 TL. ÜSTELİK ÇOK GÜZEL KAYIT HEDİYELERİ VAR. KAYIT OLDUĞUNUZ KAMPANYA DA DAHİL 3 KAMPANYA BOYUNCA HOŞGELDİN HEDİYELERİ, AYRICA HER 2 AYDA BİR KAT KAT KAZAN HEDİYELERİ VAR. MAKYAJ PALETLERİ, PARFÜMLER, ÇANTALAR, CİLT BAKIM ÜRÜNÜ HEDİYELERİ SİZLERİ BEKLİYOR.

FIRSATI KAÇIRMADAN ÜYE OLUN SİZ DE %30 KAR FIRSATINDAN VE HEDİYELERİMİZDEN FAYDALANIN. SIFIR SERMAYE ! KAYBEDECEK HİÇBİR ŞEYİNİZ YOK AMA BELKİ DE KAZANACAK ÇOK ŞEYİNİZ VAR !!

Kayıt için, fadimesarican@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılar için: http://www.oriflame.com.tr/


Bu kampanyanın süresi şu an için dolmuştur, yeni kampanyalardan haberdar olmak için lütfen fadimesarican@hotmail.com adresine danışınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.