22.03.2010

INGLOT

< Önce biraz hayata dair saçmalayayım, sıkılanlar bu kısmı okumasın >

Cumartesi günü Izmir’de muhteşem bir gündü, uzun zamandır ilk kez bir tam gün boyunca güneşi gördüm. Benim gibi ofiste kapalı çalışan bir insan için bu bulunmaz bir nimet.

Cumartesi sabah soluğu kuaförde aldım ve kendimi 26bin bakımına çektim :) Saçlarımı kestirdim, koyu mor ve kızıl gölgeler yaptırdım :D Sonracııma kaşlarımı aldırdım allahım yeni bir kız alıyor muhteşem aldı! Ojelerimi tazelettim filan derken yepyeni bir giriş yaptım :D

Sonra dersim vardı, dersten sonra soluğu Forum Bornova’da aldım, şu an oturduğum eve yürüyerek 10 dk olduğu için zırt pırt gidebiliyorum. Geçen sene TBS’den bayılarak aldığım Roseflower pembe rujlarım ne yazık ki bitti, aynı yumuşaklıkta, baharlık pembeler aradım. Önce TBS’ye gittim ama nafile, istediğim tonda ruj yoktu, olanlar da hiç yumuşak değildi.

< Detaylar bitti. >

Sonra soluğu INGLOT mağazasında aldım. Kendime baharlık 2 tane ruj seçtim, Fatoş Hanım’a yardımları için çok teşekkür ediyorum, benimle uzun süre pembe ruj seçti :)

inglot alışverişi


Uzun zamandır aklımda navy bir lacivert göz kalemi almak vardı, o mu bu mu derken şu Navy’i Özgür Bey ile seçtik, ben üzerine ışıltı istiyorum dedim, o da sağolsun bana muhteşem bir teknik öğretti, okuyorsanız teşekkür ediyorum Özgür Bey. O kalemi de aldım :D

Daha fazla zararlı çıkmamak için kendimi dışarı attım. LCW’de beyaz, saç örgülü mevsimlik bir hırka gördüm, onu da aldım. Anlayacağınız sırf ziyan bir Cumartesi günü oldu.

inglot kozmetik


Aldığım INGLOT rujlar bunlar, burada koyu gözüktüğüne bakmayın, dudakta çok daha açık ve doğal duruyorlar, dudak swatch’larını da ekleyeceğim daha çekemedim. 129 ve 227 numara. INGLOT 227’nin sürümü daha yumuşak, Body Shop Roseflowe 1’e çok benziyor.

inglot ruj inglot


Bu da muhteşem göz kalemi, INGLOT 103 numara kendisi. Flaştan açık gözükmüş fotoda, aslında koyu bir lacivert.

inglot inglot inglot göz kalemi

 inglot inglot inglot göz kalemi


Not: Swatchlarda flaşlı fotolar maalesef kötü çıkıyor bence. Ancak çok geç saatlerde fotoğraf çekme imkanım olduğundan başka çarem yok :(

Sizin haftasonunuz nasıl geçti? Herkese mutlu haftalar..


Bu arada Polsera bloga geri dönüş yaptı, ona hoşgeldin dediniz mi? ;)

14 yorum:

noraashira dedi ki...

Bu tarz mavi bir kalemim var benimde, emily marka, hem renginden, hem kalıcılıgından hem de dokusundan çok memnunum, tavsiye ederim :)

cicibebe dedi ki...

güle güle kullan cnm çok güzel renkler ve ürünler seçmişsin :)

Narcissus dedi ki...

Biz de dün Hacer'le İnglottaydık. 2 kişilik blogger buluşmmaızı yaptık :P Hatta Fatoş Hanım söyledi geldiğini aldıklarını bize gösterdi :) Benim de kanıma girdiler jel eyeliner aldırdılar :)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

227 çok güzelmiş, istinye park'a gidip önce mac, sonra inglot yapma planım var bu hafta umarım bir aksilik çıkmaz :) gece flaşla çektiğim resimlerin ISO değerini düşürüyorum, çok fazla ışık toplamıyor, çok açık olmuyor çektiğim renkler :)

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım oh mis gibi İzmir koktu burnuma şimdi :)
TBS maceramızı hatırladım, radiance stiğin bitti mi, benim bir yedeğim hala durmakta :)
Rujum benim de bitti, hayret ettim sonuna kadar bitirebildiğim en pembe rujumdu, iyi ki almışız,
bu arada ışıltılı teknik neymiş merak ettim ;)
sevgiler kocaman

admin dedi ki...

noranın gemisi, emily kalemler çok konuşuluyor gerçekten, fırsat bulursam deneyeceğim teşekkürler..

cicibebe, teşekkür ediyorum daha güzelleri senin olsun..

Narcissus, evet buluşma olacağını biliyordum, ben de geleyim istedim ama tam 2de özel dersim vardı, akşama kadar üds revision yaptık öğrencimle o yüzden gelemedim, bir dahakine inşallah :)

Jel eyeliner'lar muhteşemdir, şahsen bugün grisiyle geziyorum ben oh akma kokma yok mis gibi.

Marjo, 227 muhteşem senin seveceğini düşünüyorum, sürünce "sheer" duruyor, dudağının rengine göre renk alıyor çok güzel :D

Ya ben fotoğraf makinesinin manuel modlarını kullanmayan, herşeyi auto ile çeken bir dongozum beceremiyorum dostum yaa. bildiğim tek şey makro modu ve flaş açıp kapamak, bin tane özellik var makinede ama nafile ehe :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

seviyorum bende bu markayı fondotenini kullanıyorum şu aralar memnunum dıyebılırım gündelik için güzel günlerde kullan cnm..

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

bence de seveceğim bir renk, sheer ve ıslakımsı, tam sevdiğim gibi :) ya bi şey sorucam inglot'dan jel eyeliner denedin mi hiç?

admin dedi ki...

myprincess, teşekkür ederim sen de güle güle kullan.

marjo'cum, denemezmiyim en az 5-6 tane vardır, tek kelimeyle bayılıyorum, mac'inkilerden daha mat ve sertler, bazen ıslatmak gerekebiliyor. şuralarda bahsetmişim onlardan:

http://www.makyajcantam.org/2009/08/inglot-jel-eyeliner-uygulamasi-istek.html

http://www.makyajcantam.org/2009/08/inglot-gel-eyeliner-no78-en-kalc-eye.html

http://www.makyajcantam.org/2009/08/ince-eyeliner-uygulamasi-ve-kotu.html

http://www.makyajcantam.org/2010/01/inglot-kozmetik-haul.html

http://www.makyajcantam.org/2009/10/inglot-mat-far-ile-yesil-goz-makyaji.html

whiterose dedi ki...

227ye bayıldım.bende dün sabah gözümü inglotta açtım.güzelcik şeyler aldım.fatoş hanımla sözleşmiştik bana smokey göstercekti.senide sordum bu arada :P

admin dedi ki...

Eda, şimdi gördüm bu yorumunu, ben senin yorumunu sonradan onaylamışım ama blogger yine de araya atmış :(

radiance stiğim bitmedi, bitirilmeyip saklanacaklar kutusuna kaldırdım :D ışıltılı teknik dediğim, normal göz kalemini sürüp, üzerine MAC RTT tarzı ışıltılı pigment geçti, haliyle kalem ışıl ışıl oldu tabi.

Whiterose, güle güle kullan sen de cicilerini, fatoş hanım çok güleryüzlü birisi :) Zaten ben ne zaman gitsem duyuyorum o sordu, bu sordu diye, bir gizem yaratmış oldum haha :P :)

Unknown dedi ki...

merhaba bulunduğum yerde ingloy yok bana bi internet sitesi adresi verebilirmisiniz satışını yapan 129 bayıldım ama alamıyorum batmanda oturuyorum. bide fiyatı ve kalıcımı acaba diye sorucaktım teşekkürler

The Magic Of Makeup dedi ki...

inglot rujlar kalıcı mı ben geçen gün baktım ama pek kalıcı gelmedi:S

admin dedi ki...

ertan, mağazaya telefon açarak havale ile getirtebilirsin.

magic, mat bitişi olanlar çok kalıcı.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.