27.03.2010

Hande'nin Kozmetik Koleksiyonu {Muhteşem Renkler!}

Makyaj Çantam okurlarından sevgili Hande, çok zarif bir e-posta göndermiş ve bizimle koleksiyonun detaylı fotoğraflarını ve yorumlarını paylaşmış. Hande'nin koleksiyonundaki oje renklerine bayıldım, muhteşemler! Katılımın için çok teşekkür ederiz Hande, yine görüşmek dileğiyle!
{Fotoğrafları büyük görmek için üzerlerine bir tık yeterli!}

Nihayet ben de bu harika paylaşım kervanına katıldım..
İşte size benim tüm hazinem ;

Hande'nin Kozmetik Koleksiyonu
İlk fotağrafta en takıntılı olduğum konu ojelerim. Sayıları çok fazla olmasa da konad plakalar ve ojeler, simler, stickerlar,ince fırçalı ojelerim, tırnak eti yağım ve iticim, değişik renk ve şekillerde taşlarım,bunların yanında nokta yapmak için toplu iğne sırtı ve kürdan kullanıyorum onları eklemedim,iki tane de 2 yollu kalemim var yani bir tarafı fırça bir tarafı rapido gibi olan.Bu aralar manikür e biraz ara verdim çünkü tırnak etlerimi yemeye başladım ne yazıkki :( French manikür içinse sephoranın minik setini kullanıyorum.

Hande'nin Kozmetik Koleksiyonu

Makyaj malzemelerine ise önce saçlarda artık vazgeçilmezim olan(daha önce de bahsetmiştim Tony&Guy marka şampuan, krem ve spreyinden başlamak istiyorum. Daha sonra da loreal taramayı kolaylaştırıcı sprey ve maşa kullanmadan önce ısı etkisini azaltıcı sprey vazgeçilmezlerim.Avon gliserinli el kremi, Nivea bebekler için nemlendirici ve yine nivea gece kremi,garnier in ise makyaj temizleme kremini kullanıyorum. Far paletlerim Coastal ın 88 renkli mat paleti, lancome 5 li Pop Cherub,Christian Dior Color Secrets paletler ve avonun 5 li krem far paleti. Avon hariç diğerlerinden çok memnunum. Sıvı fondötenim Rimmel Match Perfection 100 numara, kapatıcım ise Alverde 01, bunlardan önce ise mutlaka Danimarka markası olan (slovakyada tanıştım kendisiyle) GOSH marka primer uyguluyorum mutlaka.

Hande'nin Kozmetik Koleksiyonu


Allıkların biri yine Gosh un multicolor 50 numarası diğeride Avonun altın renkli top allığı.Pudra yine Avon porcelain rengi.Göz kalemlerim Avon ağırlıklı diyebiliriz.Sık kullandığım rimeller ise Avon çift taraflı ve Maybelline Define-a-lash.Nivea kahverengi rimeli ise yeni aldım ama atılacaklar arasında ilk sırada.Çünkü hiçbirşeyle çıkmıyor yani kirpikleri sökmek gerekli daha doğrusu. Eyeliner kullanmaya yeni başladım.

Hande'nin Kozmetik Koleksiyonu


Miss sporty fırçalı ve She kalem uçlu olanı kullanıyorum.Sıra geldi rujlara.Dudaklarım ince olduğu için koyu renklerden kaçınıyorum.içlerinde en koyusu Avonun Cauntry rose pembeyle turuncu arası bi rengi var.Bunun yanında en beğendiğim(ilk kez bi ruju bitirmek üzereyim) Flormar True Color gloss 01.Işıltılı bir ten renki ve kokusuda harika. Dudak nemlendiricim ise yine garnier...Ve sonnn.........

Kısaca tanıtmaya çalıştım kullandıklarımı, umarım başarabilmişimdir. Sorular varsa seve seve cevaplayabilirim.Benden şimdilik bukadar sevgili Makyaj Çantam.
Sevgiler;Hande...

Çok teşekkür ederiz Hande, emin ol başarmışsın, sevgiler!


Siz de yazılarınız yayınlansın isterseniz, ürünlerinizin fotoğrafları ve yazınızla, sol taraftaki email adresimden bana ulaşabilirsiniz.!

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Offf tatlım oje koleksyonun geçekten müthiş o stickerların, taşların ... hepsi müthiş.. Paylaşım için sağol...:))

eli dedi ki...

ay far paletine bayildim, sanirim tr'de satisi yok yanlis miyim? :(

HnD dedi ki...

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.Paletin satışından emin değilim ben E-bay dan almıştım.

admin dedi ki...

handenin koleksiyonu gerçekten çok renkli :) süpersin hande

Adsız dedi ki...

far paletinin markasını ve fiyatını yazabilirmisin tşk..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.