10.03.2010

Defev'in NYX Paletleri ve Swatch'lari

Sadık ve ilgili, leziz okurlarımdan Defev, NYX palet alışverişi yapmış ve bizle yorumlarını paylaşmış. Biliyorsunuz ben bu tarz okur yorumlarına yer vermeyi çok seviyorum, ilgine çok teşekkür ederim Defev'cim. Şu NYX paletlerden almayan bir ben kaldım sanırım, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ;)

Ve Defev'i sahneye davet ediyorum:

nyx paletleri ve swatchları makyaj kozmetik


Yaklaşık 1 ay önce NYX'ten 2 palet almıştım. Bu paletleri araştırırken Pumpkin'in aldıklarını gördüm, yorumları iyi olunca ben de alayım dedim. For eye color brown ve Super model paletleri benimkiler. 8$'lık bu paletleri cherryculture.com'dan aldım. O dönemde indirim de vardı, sanırım bu fiyattan extra %20 daha indiler. Biz iki arkadaş 4 palet, 2 göz kalemi aldık, nakliyeyi paylaştık, 10 $ gibi bir nakliye ödedik toplamda.

nyx paletleri ve swatchları makyaj kozmetik

nyx paletleri ve swatchları makyaj kozmetik

nyx paletleri ve swatchları makyaj kozmetik

nyx paletleri ve swatchları makyaj kozmetik

nyx paletleri ve swatchları makyaj kozmetik

Paletleri ben beğendim. Süper değil kalitesi (UD'nin farlarını aldıktan sonra 1. sırama onu yerleştirdim çünkü). Ama 10 tane fara 15 TL. gibi bir ücret ödediğim için gayet memnunum. Dikkatimi çeken içinde glitter denen naneleri barındıran farlar biraz tozlaşıyor, glittersızlar çok güzel, yumuşacık, çok tozlaşmıyor. Koluma bazsız sürdüm bu arada. Super model paletindeki koyu renklerde genelde glitter var ve gündüz kullanmak için çok koyu, ama geçen gün fix+'la deneme yaptım, renkler acayip güzelleşti, tam gece makyajlık oldu.

Not: Daha önce bu farların 3'lü paletlerinden kuzenlerime almıştım, bir de teklilerden arkadaşım almıştı, sanki onlar biraz daha kaliteli. Ama ben içinde birsürü renk olan paletleri daha kullanışlı buluyorum.


Siz de Makyaj Çantam'a yazı göndermek isterseniz mail adresimden iletişime geçebilirsiniz.

7 yorum:

defev dedi ki...

Bu ne hız, resimlerden uygun olanı seçersin demiştim ama çifter çifter koymuşsun:-))Asıl ben teşekkür ederim emeklerin için...

lady Odeur dedi ki...

en smoky eye ve champagne&caviar paletlerini aldım ve bayıldımm. hem renkler çok güzel hem de yapısı :) sadece kötü kokuyor ama o da çok önemli değil. diğer paletleri de almayı düşünüyorum

defev dedi ki...

Ben hiç koklamadım yaa farları, akşam gidince bi koklayım bari...

nily21 dedi ki...

elimdekileri bitirmeden almıcam diye söz verdim kendime ama bu güzellikleri görünce dayanamıyorum..çok kullanışlı renkler..Güle güle kullanın Defev!

Monet dedi ki...

Tekli farları daha kaliteli.Ama brigitte boutique sitesindeki renklere aldanıp almayın. Mutlaka swatchlarını görüp alın,çünkü renkler çok farklı çıkabiliyor.Turkuaz diye aldığım yeşil çıktı örneğin.

defev dedi ki...

Teşekkürler nilgün. daha güzelleri senin olsun. bu arada kokladım farları ama belirgin bir koku alamadım, gerçi sinüslerim biraz dolu ama.

admin dedi ki...

defev, yerimiz bol koydum hepsini :D

@monet, ben internetten bakıyorum önce swatchlara yoksa yanılabiliyor insan.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.